Οργή στην Τουρκία: Πυροβολούν iPhone και σπάνε αμερικάνικα προϊόντα μποϊκοτάροντας την Αμερική


16-08-2018 14:21

Όχι μόνο πήραν στα σοβαρά τις προτροπές Ερντογάν για το μποϊκοτάζ αμερικανικών προϊόντων αλλά φαίνεται να τα διασκεδάζουν κιόλας πολλοί Τούρκοι.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν βίντεο με πολίτες που καταστρέφουν περιχαρείς τα iPhone τους, με βαριοπούλες, σφυριά, τούβλα, αλλά και σφαίρες

Βίντεο που αναρτήθηκαν τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, δείχνουν πολίτες να καταστρέφουν με χαρά τα iPhone τους, με βαριοπούλες, σφυριά, αλλά και σφαίρες.

Αυτά τα βίντεο, όπως είναι φυσικό έχουν και… παραλήπτες, καθώς τα αφιερώνουν στους λογαριασμούς @realDonaldTrump @AppleSupport @CocaCola ενώ άλλοι βάζουν hashtag USA.

Η γενικευμένη αυτή οργή κατά του Τραμπ και των ΗΠΑ έχει εκφραστεί με ποικίλους τρόπους από τους Τούρκους. Αξίζει να σημειωθεί η χθεσινή προσευχή ενός ιμάμη για να καταστραφεί το δολάριο, ενώ πριν από μερικές μέρες πλήθος κόσμου σε διάφορες πόλεις της χώρας έσκιζαν τα «κακά δολάρια». Άλλοι πάλι έχυσαν την coca cola τους μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας!