Οι φαν των Oasis κρατούν την ανάσα τους. Το κάλεσμα του Λίαμ στον Νόελ για ανακωχή


20-07-2018 15:28

Διαδικτυακή έκκληση για ανακωχή απηύθυνε ο Λίαμ Γκάλαχερ στον αδελφό του Νόελ επιχειρώντας να βάλει τέλος σε μια κόντρα που διαρκεί πάνω από δέκα χρόνια και στερεί από τους απανταχού φαν των Oasis την επανένωση της αγαπημένης μπάντας.

Ο τραγουδιστής Λίαμ Γκάλαχερ θέλει να συμφιλιωθεί με τον αδελφό του και έτερο μέλος του συγκροτήματος Oasis, τον Νόελ, σχεδόν δέκα χρόνια μετά τη διάλυσή τους.

Από το 2009 που ο Νόελ έφυγε από το βρετανικό συγκρότημα της ροκ, τα δύο αδέλφια έχουν εμπλακεί σε μια δημόσια κόντρα.

Το συγκρότημα, το οποίο σχηματίστηκε στο Μάντσεστερ το 1991, κυριάρχησε στη βρετανική μουσική σκηνή για τουλάχιστον μια δεκαετία σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες με επιρροές από τους θρυλικούς Beatles.

«Γη καλεί Νόελ…σε συγχωρώ, έλα τώρα να τα ξαναβρούν οι BIG O (Oasis) «, έγραψε χθες στο Twitter ο Λίαμ.

Ωστόσο δεν έλαβε καμία απάντηση από τον Νόελ και έτσι ο Λίαμ έγραψε και πάλι σήμερα στο Twitter: «Θα το ερμηνεύσω ως ΟΧΙ, όπως ήταν μέχρι σήμερα».

Ο Νόελ ερμήνευσε την επιτυχία των Oasis, «Don’t Look Back in Anger», μόνος του τον Σεπτέμβριο στη συναυλία που δόθηκε μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ. Σε συνέντευξή του τον Νοέμβριο στο BBC, ο Νόελ δεσμεύτηκε ότι δεν θα συνυπάρξει μουσικά ποτέ ξανά με τον αδελφό του.

Και τα δύο αδέλφια έχουν ακολουθήσει σόλο καριέρες μετά τη διάλυση του συγκροτήματος.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή: www.newsit.gr