Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: «Θέλω να κάνω οικογένεια, να γίνω πατέρας»


19-07-2018 11:52

Μιλά για τη γυναίκα της ζωής του.

Τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Survivor 2  αν και λόγω του τραυματισμού του αποχώρησε σχετικά νωρίς. Ο πρώην παίκτης της ομάδας των Μαχητών σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για το κορίτσι του, το οποίο κατάγεται από την Ινδία.

«Με την Allia είμαστε δύο χρόνια μαζί, γνωριστήκαμε όσο ήμουν εγώ στην Ινδία και η σχέση μας έχει περάσει πολλά. Δοκιμάστηκε. Πότε ήμουν στην Ελλάδα, πότε στο εξωτερικό, κι εκείνη ήταν στην Ινδία, όμως τα καταφέραμε. Το πιο δύσκολο ήταν το διάστημα του «Survivor». Έλειψα τρεις μήνες και δεν μιλούσαμε καθόλου. Δεν υπήρχε επικοινωνία. Τα καταφέραμε και πάλι»

Μπορεί να υπάρξει μέλλον σε μία τέτοια σχέση;

«Βέβαια, αρκεί να το θέλουν και οι δύο. Σε λίγο καιρό η Allia θα έρθει μόνιμα στην Ελλάδα και θα μείνουμε μαζί. Κάνει μεγάλη υπέρβαση, αλλά αυτό είναι μία απόφαση η οποία έχει ωριμάσει πια. Είναι ο άνθρωπος που θα ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί του»

Τι το ξεχωριστό έχει η Allia, που σε κάνει να σκέφτεσαι το «για πάντα μαζί»;

«Είναι αυτό που έψαχνα πάντα. Κατά 99,9%, τουλάχιστον. Θέλω να κάνω οικογένεια, να γίνω πατέρας και πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι αυτός που μου ταιριάζει. Έγινα 37 ετών, νιώθω ότι ωρίμασα, ξέρω τι θέλω πια. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου κάθε μέρα έβλεπα τους γονείς μου πάντα καλά και ερωτευμένους, λες και γνωρίστηκαν πριν μία εβδομάδα. Έμειναν μαζί, μέχρι να φύγει από τη ζωή ο πατέρας μου, 42 ολόκληρα χρόνια. Σαν μικρά παιδιά! Αυτό είναι ένα πρότυπο, ένα μοντέλο οικογένειας που το έχω βαθιά μέσα μου», λέει στο Omikron.

Πηγή: www.gossip-tv.gr