Παναθηναϊκός: Αναχώρησε τα ξημερώματα για Ολλανδία


16-07-2018 9:37

Η αποστολή του Παναθηναϊκού “πέταξε” νωρίς το πρωί της Δευτέρας (16.07.2018) για Ολλανδία εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Για το Τίλμπουργκ αναχώρησε λίγο μετά τις 6 το πρωί της Δευτέρας η αποστολή του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» θα μείνει στην Ολλανδία μέχρι τις 31 Ιουνίου, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Γιώργος Δώνης πήρε μαζί του 30 ποδοσφαιριστές. Δύο εξ αυτών είναι τραυματίες, δυο υπό δοκιμή και τέσσερις ακόμα είναι τερματοφύλακες. Λόγω της φετινής κατάστασης που επικρατεί στους «πράσινους», στην αποστολή υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει το πρώτο του φιλικό στις 18 Ιουλίου με την Άλκμααρ, τέσσερις μέρες αργότερα θα παίξει με την Αντβέρπ και στις 28 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει Ντε Χάαγκ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Κότσαρης, Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Σιφναίος, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Άλτμαν, Χαντζάρας, Εμμανουηλίδης, Ρεγκάκος, Δημητρούλας, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Ξενόπουλος, Σέχου.

Πηγή: www.newsit.gr