Η ΑΕΚ διαψεύδει. "Αστήρικτα σενάρια περί δήθεν… σχίσματος Ουζουνίδη – Λυμπερόπουλου"


11-07-2018 11:56

Η ΑΕΚ έχει καθυστερήσει πολύ στα μετεγγραφικά της θέματα και το σημερινό (11.07.2018) δημοσίευμα της Sport Day” έκανε λόγω για πρόβλημα συνεννόησης ανάμεσα σε Ουζουνίδη και Λυμπερόπουλο, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση! Η Ένωση αντέδρασε άμεσα και διέψευσε…

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα “SportDay” ανέφερε πως ο Δημήτρης Μελισανίδης επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Νίκο Λυμπερόπουλο, βλέποντας την μεγάλη κωλυσιεργία που παρατηρείται στις μετεγγραφές των “κιτρινόμαυρων”, αλλά και για να εκφράσει τη δυσφορία του για όσα έγιναν με την περίπτωση του Έκι Πόνσε.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στους Ουζουνίδη και Λυμπερόπουλο, σε τέτοιο βαθμό που ο τελευταίος φέρεται να έδειξε διατεθειμένος να συζητήσει και το μέλλον του στην ομάδα, εφόσον θεωρείται υπαίτιος από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον “τίγρη” να ενεργεί συσπειρωτικά και να σβήνει τη “φωτιά”.

Η ΑΕΚ δεν άργησε να αντιδράσει και με ανακοίνωση της χαρακτήρισε αστήρικτο το συγκεκριμένο δημοσίευμα, τονίζοντας πως οι φίλοι της ομάδας δεν θα πρέπει να ανησυχούν για την ενίσχυση της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα πρωτοσέλιδα στην εφημερίδα SportDay αστήρικτα σενάρια περί δήθεν… σχίσματος ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή και στον προπονητή της ομάδας μας, αλλά και προβλημάτων στη μεταξύ τους συνεργασία όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση.

Με δεδομένο ότι το οικογενειακό κλίμα και το πνεύμα συνεργασίας αποτέλεσαν και αποτελούν τα μεγάλο όπλα της μέχρι σήμερα επιτυχίας της ΑΕΚ, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι όλα αυτά δεν απηχούν στην πραγματικότητα και μάλιστα σε μία περίοδο κατά την οποία όλοι μαζί από κοινού προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας ενόψει των δύσκολων προκλήσεων που έχει άμεσα να αντιμετωπίσει.

Εκτός κι αν έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρείται αρνητικό σε μία ομάδα το να συμμετέχει και να έχει λόγο ο προπονητής της στο μεταγραφικό σχεδιασμό και να συζητά με τον τεχνικό διευθυντή για τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν υποψήφιους στόχους. Οι φίλαθλοί μας δεν χρειάζεται να ανησυχούν ότι θα γίνει και πάλι το καλύτερο για την ΑΕΚ. Είναι κάτι που το έχουμε αποδείξει.

Η ΑΕΚ κατέκτησε την κορυφή και θα παραμείνει εκεί γιατί ήταν και συνεχίζει να είναι ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Και γιατί κανείς δεν διανοήθηκε να βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Με την ίδια συνταγή συνεχίζουμε. Ας μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία για αυτό.»

Πηγή: www.newsit.gr