Μεσογειακοί Αγώνες: "Χρυσός" ο Γκολομέεβ. "Χορός" ελληνικών μεταλλίων


25-06-2018 20:36

Δεύτερο χρυσό μετάλλιο και δεύτερο πανελλήνιο ρεκόρ για τον Κριστιάν Γκολομέεβ στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα. Αυξάνονται τα ελληνικά μετάλλια.

Μετά τα 50μ. Πεταλούδα στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα, ο Κριστιάν Γκολομέεβ πρώτευσε και στα 50μ. ελεύθερο με 21.66, βελτιώνοντας το 21.69 που είχε σημειώσει στις 28 Ιουλίου 2017, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Ο πρωταθλητής του Εθνικού μοιάζει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα διεκδικήσει σημαντική διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκόβης, τον Αύγουστο.

Οι επιτυχίες για τα ελληνικά “χρώματα” δεν τελείωσαν εκεί. Το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο, μετά από αυτό στα 50 μέτρα ύπτιο της κολύμβησης στους Μεσογειακούς αγώνες της Ταραγόνα, κατέκτησε η Νόρα Δράκου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στα 50 μέτρα ελεύθερο, με χρόνο 25.31.

Διπλή εκπροσώπηση έχει η Ελλάδα στο τρίτο σκαλί του βάθρου στα 200 μέτρα πεταλούδα της κολύμβησης, καθώς ο Στέφανος Δημητριάδης και ο Ανδρέας Βαζαίος θα μοιραστούν το χάλκινο μετάλλιο. Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές διήνυσαν την απόσταση σε χρόνο 1:58.16.

Το τρίτο του μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες κατέκτησε ο Απόστολος Χρήστου. Ο Έλληνας κολυμβητής κατέκτησε το χάλκινο στα 200 μέτρα ύπτιο με χρόνο 2:00.37.

Πηγή: www.newsit.gr