Γιώργος Παπανδρέου: Γενέθλια με την Γουέντι, την Μαργαρίτα και τον… γαμπρό στην θάλασσα.


23-06-2018 17:14

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και… τα γενέθλια! Ο Γιώργος Παπανδρέου έκλεισε τα 66 και το γιόρτασε μαζί την Ολλανδέζα σύντροφό του, την κόρη του, Μαργαρίτα και τον σύντροφό της.

Το Σάββατο, 16.06.2018, το πρώτο τραπέζι… θάλασσα, γνωστού εστιατορίου στην Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης, ήταν «κλεισμένο» από την προηγούμενη, στο όνομα του «Προέδρου». Δηλαδή ο Γιώργος Παπανδρέου…

Ο Γιώργος Παπανδρέου, τα γενέθλια και οι… κακές συνήθειες

Για τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού δεν ήταν χρήσιμες περαιτέρω… διευκρινίσεις, αφού ο πρώην πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, κάθε φορά που βρισκόταν στην Κρήτη για να δει τα παιδιά του, Ανδρίκο και Μαργαρίτα, επέλεγε το συγκεκριμένο μαγαζί για το δείπνο.

click4more

Γιώργος Παπανδρέου: Η Μαργαρίτα του γνώρισε στην Κρήτη… τον γαμπρό!

Αυτή τη φορά, ωστόσο, η παρέα ήταν… ξεχωριστή για τον ίδιο. Κι αυτό διότι εκείνη την ημέρα, γιόρτασε τα εξηκοστά έκτα γενέθλιά του, μαζί με την κόρη του, Μαργαρίτα, τον σύντροφό της, αθλητή του τένιος Χάρη Καπόγιαννη και την Ολλανδέζα σύντροφο του Γ. Παπανδρέου, Γουέντι Κονέλι.

Οι φήμες που έλεγαν πως η Μαργαρίτα Παπανδρέου δεν… ενέκρινε αυτή την σχέση δεν ευσταθούν, αφού όσοι βρέθηκαν σε διπλανές παρέες εκείνο το βράδυ διαπίστωσαν πως ανάμεσα στις δύο γυναίκες υπήρχε «καλή χημεία» αλλά και… ταύτιση στις κακές συνήθειες!

Σε αντίθεση με τους άνδρες της παρέας, που είναι «αθλητικοί τύποι» κιαι θιασώτες της υγιεινής ζωής, τόσο η Μαργαρίτα όσο και Γουέντι… έστριβαν το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Secret.

Πριν την… τούρτα, ο Γιώργος Παπανδρέου ζητούσε συγγνώμη από την παρέα, διότι το κινητό του τηλέφωνο χτυπούσε… ακατάπαυστα για ευχές!

Πηγή: Secret