Η… κωλοτούμπα του Κασιδιάρη για τα αίσχη Μπαρμπαρούση σε δύο βίντεο.


19-06-2018 17:14

Κατάφερε να αναιρέσει τον… ίδιο του τον εαυτό ο Ηλίας Κασιδιάρης, μετά το χουντικό παραλήρημα του Κώστα Μπαρμπαρούση μέσα στην Βουλή.

Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης ζητά… κεφάλια στην Βουλή. Η ΚΟ της Χρυσής χειροκροτά. Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης διώκεται λίγο μετά για εσχάτη προδοσία και η Χρυσή Αυγή… τον διαγράφει! Πώς εμπλέκεται ο Ηλίας Κασιδιάρης σε αυτή την στροφή 180 μοιρών;

«Καλώ την στρατιωτική ηγεσία της χώρας να σεβαστεί τον όρκο της. Να συλλάβει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο για να αποτραπεί αυτή η προδοσία. Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες«! Αυτό φώναξε ο κ. Μπαρμπαρούσης μέσα στην Βουλή, κατά την διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής που κατέθεσε η ΝΔ, στις 16.06.2018.

Οι χρυσαυγίτες βουλευτές που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Κοινοβούλιο τον χειροκροτούσαν όρθιοι και θερμά, ωστόσο λίγο αργότερα ο Αιτωλοακαρνάνας βουλευτής διεγράφη… κακήν κακώς από την Χρυσή Αυγή, προφανώς για να μην έχει (νέα) προβλήματα με την Δικαιοσύνη το κόμμα.

Αυτή η… μεταστροφή, ωστόσο, δεν παρατηρήθηκε μόνο από το επίσημο κόμμα, αλλά και από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΧΑ.

Ο Κασιδιάρης… κάνει το άσπρο – μαύρο!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, λοιπόν, αμέσως μετά τα… χουντικά όνειρα του Μπαρμπαρούση, είχε βγει από την Βουλή για να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία. Εκεί, ρωτήθηκε για τα όσα είπε ο Μπαρμπαρούσης και τόνισε on camera: «Έτσι θα έπρεπε να γίνει, αν υπήρχε στρατός και Σώματα Ασφαλείας στην Ελλάδα«!

click4more

Κώστας Μπαρμπαρούσης: Τα πρώτα του λόγια όταν τον συνέλαβαν – Τι έκανε…

Πήρε, δηλαδή, 100% το μέρος του -μέχρι εκείνη την στιγμή- συναδέλφου του. Η δήλωση αυτή προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star και μάλιστα ακούστηκαν και κάποια… μπράβο. Είπαμε όμως. Λίγο αργότερα ο Μπαρμπαρούσης διεγράφη, συνεπώς και ο Ηλίας Κασιδιάρης προέβη σε μια… αξιοθαύμαστη κωλοτούμπα!

Κι αυτό διότι σε βίντεο στο YouTube, εμφανίζεται να λέει: «Σε ό, τι αφορά την αποπομπή του κυρίου Μπαρμπαρούση από την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα, η απόφαση αυτή ελήφθη ομόφωνα, με την σύμφωνη γνώμη όλων των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής«.

Ένα εύλογο ερώτημα, λοιπόν, είναι το εξής: Εφόσον διεγράφη ο Μπαρμπαρούσης, γιατί δεν διεγράφη και ο Κασιδιάρης που τον στήριξε δημοσίως; Ή… όλοι οι βουλευτές της ΧΑ που χειροκροτούσαν μέσα στην Βουλή;

Ρητορικά τα ερωτήματα προφανώς…

Δείτε το βίντεο με το… πριν και το μετά του κ. Κασιδιάρη

Πηγή: www.newsit.gr