Δ. Καμμένος: Η συζήτηση για πρόταση μομφής κατά Κοτζιά ήταν on the record


18-06-2018 12:49

“Δώσαμε τα πάντα, γλώσσα, ταυτότητα, υπόσταση εθνική μέχρι και Ιστορία αποδεχόμενοι το Ίλιντεν, και τι πήραμε; Μια γραβάτα” λέει ο Δ.Καμμένος αναφέροντας ότι η συζήτηση για πρόταση μομφής κατά του Νίκου Κοτζιά ήταν on the record.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real ο Δ. Καμμένος είπε ότι «Έγινε συζήτηση στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ για πρόταση μομφής κατά του κ. Κοτζιά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ. Έγινε on the record η συζήτηση και άλλος συνάδελφος που ήταν παρών το επιβεβαιώνει σε ιστοσελίδα. Δεν πέρασε η πρόταση γιατί χρειάζονταν 50 υπογραφές και δεν είχαμε τον χρόνο. Αποφασίσαμε να βγει η δήλωση για τον κ. Κοτζιά ότι δεν τον εξουσιοδοτούμε».

«Εγώ διαφωνώ στη διαδικασία αυτή με τον κ. Κοτζιά (με τα έγγραφα). Επτά Πρωθυπουργοί και επτά κυβερνήσεις και παραπάνω δεν είχαν υπογράψει. Υπέγραψε ο κ. Κοτζιάς με τον κ. Τσίπρα με τη βοήθεια του κ. Καμμένου. Θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Όταν ανοίγεις τα χαρτιά των προηγούμενων, θα ανοίξουν και τα δικά σου» είπε ο κ. Καμμένος.

Σε ό,τι αφορά στη φημολογία για προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία ανέφερε:

«Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με τη ΝΔ. Ο φυσικός χώρος ο δικός μου, είναι ο χώρος της συντηρητικής δεξιάς. Αν υπάρξει ποτέ και δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ με την πολιτική στις επόμενες εκλογές. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Δεν το γνωρίζω. Δεν υπάρχει κάποια συνεννόηση αυτή τη στιγμή, θα περιμένω να δω τις πολιτικές εξελίξεις».

Πηγή: www.newsit.gr