Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης δεν ξέρει ποιος δολοφόνησε τον Λαμπράκη


27-05-2018 13:02

Άγρια επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη από το Μαξίμου με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη συνέντευξή του, το πρωί της Κυριακής (27.05.2018) στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν αναφέρθηκε στη φασιστική επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας: «Οι παραπομπές στο παρελθόν και στο 1965 σε Γκοτζαμάνηδες και τρίκυκλα, γίνονται από έναν απελπισμένο πρωθυπουργό που ανασύρει στερεότυπα άλλων εποχών».

Μαξίμου: Ξέραμε το αντικοινωνικό σου μένος

Η φράση αυτή (και όχι μόνο) δεν έμεινε αναπάντητη από την κυβέρνηση. «Το αντικοινωνικό μένος του κου Μητσοτάκη, που απαιτεί νέο μνημόνιο για να ξεδιπλωθεί το ξέραμε», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Και εξαπολύει επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατηγορώντας τον πως… δεν γνωρίζει ποιος δολοφόνησε τον Γρηγόρη Λαμπράκη. «Αυτό που δεν ξέραμε όμως είναι ότι αγνοεί ποιός δολοφόνησε τον Γ. Λαμπράκη. Και επειδή η άγνοια του είναι ανατριχιαστική ας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη του καλύτερου βιογραφικού της χώρας: Ο Γ. Λαμπράκης, βουλευτής της ΕΔΑ, δολοφονήθηκε το 1963 από το παρακράτος της δεξιάς. Δολοφόνοι του ήταν οι Εμμανουηλίδης και Γκοτζαμάνης».

Πηγή: www.newsit.gr