"Σίγησαν" τα Τρίκαλα μετά την κηδεία της Βάιας Γκανιά – Θρήνος στο τελευταίο "αντίο"


22-05-2018 23:19

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Τρίτης (22.05.2018) την Βάια Γκανιά, η οποία έπεσε νεκρή από το μαχαίρι του συζύγου της.

Η κηδεία έγινε στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων, όπου ζουν οι γονείς της.

Η οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (21.05.2018). Ο Κ. Μπ. έσφαξε την 45χρονη Βάια Γκανιά στην κρεβατοκάμαρα, μπροστά στα μάτια της 14χρονης κόρης του.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ο 52χρονος αγρότης είναι συντετριμμένος και ισχυρίζεται ότι την σκότωσε «σε κατάσταση βρασμού και ψυχικής ορμής».

Αναλυτικά η δήλωση των συνηγόρων υπεράσπισης στο trikalavoice.gr:

«Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε συντετριμμένος στον κο Εισαγγελέα. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του από τον κο Ανακριτή. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι αθλία. Πρόκειται για την κορύφωση μιας οικογενειακής τραγωδίας. Εντοπίζουμε και τοποθετούμε τα αίτια με το δεδομένο της εμφανούς και αυτονοήτου αιφνίδιας υπερέντασης και έκρηξης των συναισθημάτων και του πάθους, τα οποία τον κατέκλυσαν συνεπεία των όσων με έντονο και απολύτως μειωτικό τρόπο ως οικογενειάρχη και ως άνδρα απηύθυνε σε αυτόν η εκλιπούσα. Έτσι χωρίς συνείδηση και αντίληψη, σε αυτή την κατάσταση βρασμού και ψυχικής ορμής, επήλθε η μοιραία κατάληξη. Δεν υπήρχε προμελέτη του και ούτε συνειδητή πράξη του, δηλώνει συντετριμμένος και χωρίς να μπορεί να κατανοήσει ακόμη τι έχει συμβεί.

Εκ της υπεράσπισης

Νικόλαος Αλεξίου

Στέφανος Μπέης».

Πηγή: Trikala Voice