Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τελικά θα την δούμε στο ρόλο της Λάσκαρη στην παράσταση «Μαριχουάνα Stop!»;


22-05-2018 22:33

Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για την παράσταση «Μαριχουάνα Stop!», που πρόκειται να ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τον Γιώργο Βάλαρη

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν για τον ρόλο της Ζωής Λάσκαρη ήταν και αυτό της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Στην Φωλιά των Κου Κου αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις.

«Η αλήθεια είναι πως έχω κάνει πολλές συζητήσεις για θεατρικά πράγματα για του χρόνου, δόξα τω Θεώ, και ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους που μου έχουν κάνει αυτές τις προτάσεις. Έχω μιλήσει και με τον Γιώργο τον Βάλαρη. Ισχύει. Δεν έχουμε ακόμα καταλήξει σε κάτι. Ακριβώς επειδή εγώ είμαι σε μια φάση που προσπαθώ να οργανώσω τα του χρόνου και σε σχέση με τα τηλεοπτικά και τα θεατρικά κι επειδή έχω και τα παιδιά, η επιλογή μου πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένη, δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα παράλληλα. Είμαστε σε συζητήσεις. Μου έχει μιλήσει ο Γιώργος για αυτή την παράσταση και τον ευχαριστώ πολύ, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλήξει σε κάτι, γιατί θέλω λίγο να δω πως να κινηθούν τα πράγματα επαγγελματικά γενικότερα», απάντησε.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: www.gossip-tv.gr