Χάρρυ Κλυνν: Τα συγκλονιστικά του λόγια όταν έφυγε από τη ζωή ο γιος του


21-05-2018 11:53

Ο Χάρρυ Κλυνν «έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής, δύο χρόνια μετά το θάνατο του γιου του. Ο ηθοποιός τον Ιούνιο του 2016 «έχασε» τον γιο του, Νίκο Τριανταφυλλίδη και εκ τότε η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

 Ο κωμικός είχε πει σε κοινή συνέντευξη με τη γυναίκα του, Χαρίκλεια στην εφημερίδα Freddo και τον Νίκο Νικόλιζα, για το θάνατο του γιου του:

«Ότι και να σας πω για τον γιόκα μου είναι λίγο. Είμαι τόσο πικραμένη που δεν μπορώ να προφέρω ούτε το όνομά του. Έφυγε ο άγγελός μας», έλεγε κλαίγοντας η Χαρίκλεια. Η φωνή του πάντα χαμογελαστού Χάρρυ Κλυνν, του ανθρώπου που προσέφερε απλόχερα το γέλιο στον ελληνικό λαό για δεκαετίες, ακουγόταν με μεγάλη δυσκολία:

«Όχι απλά μας λείπει ο Νίκος, αλλά με τη σκέψη του κοιμόμαστε και ξυπνάμε. Νομίζουμε απλώς πως είναι ψέμα. Παραμύθι. Αισθάνομαι πως θα ανοίξει η πόρτα και θα μπει εκείνος. Ότι και να σας πω είναι λίγο. Ούτε κατά διάνοια το σκεφτόμασταν. Εντελώς αναπάντεχο και ξαφνικό γεγονός. Μέσα σε 6 μήνες τον έφαγε… Από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα. Δεν πήραμε χαμπάρι ότι θα έφευγε έτσι… Ξαφνικά.

Δύσκολα επουλώνονται τέτοιες πληγές. απλώς, εμείς οι Πόντιοι έχουμε δύναμη ψυχής. Θα αντέξουμε. Θα το ξεπεράσουμε. Χρειάζεται χρόνος όμως. Αυτές τις μέρες φτιάχνω το μνημείο του γιου μου. Όπως του αξίζει, γιατί ήταν σπουδαίο παιδί».

Πηγή: www.gossip-tv.gr