Σπύρος Φωκάς: Ο οικονομικός Γολγοθάς και πως έχασε τους κόπους μιας ζωής


21-05-2018 10:58

«Έφυγα οριστικά από την Αθήνα, γιατί ήταν θέμα επιβίωσης για εμένα και την γυναίκα μου. Ζούμε με μια σύνταξη 600 ευρώ και προσπαθούμε να στεκόμαστε στα πόδια μας αξιοπρεπώς» αποκάλυψε ο Σπύρος Φωκάς.

 Ο ηθοποιός αποκάλυψε στην Espresso τον οικονομικό Γολγοθά που περνά, αλλά και το πως έχασε τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής.

Ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου ζούσαν σε ένα σπίτι στην Πετρούπολη, αλλά αναγκάστηκαν να φύγουν από την Αθήνα και να πάνε να ζήσουν στο χωριό Καλαμάκι Κορινθίας: «Ευτυχώς και οι δυο είμαστε λιτοδίαιτοι και δεν μας ενδιαφέρουν τα πολλά πολλά» και τόνισε ότι ο «Έχω μια μικρή σύνταξη 600 ευρώ. Με αυτό ζούμε και ευτυχώς είμαστε ολιγαρκείς»!

Και δεν δίστασε να πει: «Έπρεπε να το κάνουμε γιατί ήταν οικονομική ανάγκη. Δεν μπορείς να επιβιώσεις στην Αθήνα. Τα έξοδα έτρεχαν και δεν ξέραμε πώς να τα καλύψουμε»!

Ο Σπύρος Φωκάς αποκάλυψε: «Φυσικά και απέκτησα χρήματα. Όμως μου έτυχε μια στραβή. Ένα πολύ δικό μου πρόσωπο πήγε στην τράπεζα και σήκωσε όλα όσα είχα αποταμιεύσει. Έτσι έχασα τα πάντα»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr