ΑΕΚ – Μελισσανίδης: "Θα έρθουν παικταράδες"


16-05-2018 10:59

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ όχι μόνο δεν θα αποδυναμωθεί μετά και την αποχώρηση του Χριστοδουλόπουλου, αλλά θα φέρει και καλύτερους παίκτες από τον Λαζάρο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης διαβεβαίωσε πως η ΑΕΚ δεν θα αποδυναμωθεί κι ότι η Ένωση θα πάρει παικταράδες, με αφορμή την αποχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ  ξεκαθάρισε ότι συμπεριφορές όπως του Χριστοδουλόπουλου είναι μη αποδεκτές από τον σύλλογο κι ότι η ομάδα δεν εξαρτάται από κανέναν παίκτη μεμενομένα.

«Άνθρωποι που δεν σέβονται τις δεσμεύσεις τους δεν έχουν θέση στην ομάδα που φτιάχνουμε εμείς τα τελευταία χρόνια. Στην ΑΕΚ που έχουμε βάλει μπροστά δεν υπάρχει θέση για ανθρώπους που δεν τηρούν συμφωνίες. Στόχος μας είναι να έχουμε και να φέρνουμε όποτε χρειαστεί, καλύτερους σε όλα τα επίπεδα.

Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη για να νιώθει ο οποιοσδήποτε πώς μπορεί να υπαναχωρεί από συμφωνίες που έχει συνάψει μαζί της, οπότε το θελήσει κι ανάλογα με το αν γίνεται αυτό που θέλει ή όχι. Για μένα αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα», τόνισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

«Δεν εξαρτάται από κανέναν παίκτη μεμονωμένα η ΑΕΚ και μπορεί να παίρνει και να έχει τους καλύτερους. Παικταράδες θα έρθουν και τώρα στην ΑΕΚ, να είναι σίγουροι όλοι οι οπαδοί της γι’ αυτό», συμπλήρωσε.

Πηγή: www.newsit.gr