ΗΠΑ διαψεύδουν Ρωσία για τους πυραύλους από την Συρία.


25-04-2018 20:34

Για «προπαγανδιστικό προπέτασμα καπνού» μιλά το αμερικανικό Πεντάγωνο, αναφερόμενο σε όσα ανακοίνωσε νωρίτερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Ο επίσημος εκπρόσωπος του Πενταγώνου των ΗΠΑ, Έρικ Πάχον (Eric Pahon), αναφέρθηκε στις δηλώσεις του επικεφαλής της Διεύθυνσης επιχειρήσεων του ρωσικού Γενικού Επιτελείου συνταγματάρχη Σεργκέι Ρουντσκόι.

click4more

Δύο αμερικανικοί πύραυλοι που έπεσαν στη Συρία μεταφέρθηκαν στη Ρωσία για… μελέτη!

Ο τελευταίος τόνισε νωρίτερα πως δυο πύραυλοι που είχαν χρησιμοποιηθεί στην επίθεση των ΗΠΑ και των συμμάχων τους κατά στόχων στη Συρία στις 14 Απριλίου (ένας Tomahawk κι ένας πύραυλος αέρος-επιφανείας) βρίσκονται στη Μόσχα για να μελετηθούν.

Το Πεντάγωνο, λοιπόν, κάνει λόγο για «προπαγανδιστικό προπέτασμα καπνού».

Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου αναφέρθηκε στο θέμα αυτό σε δηλώσεις του προς το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC λέγοντας ότι πρόκειται «για ένα ακόμη παράδειγμα παραπληροφόρησης που έχει σκοπό να αποσπάσει την προσοχή από τις ηθικές ευθύνες και τις βιαιότητες του καθεστώτος του Άσαντ και τους μαζικούς θανάτους αμάχων στην δυτική Συρία».

ΗΠΑ: «Ανοησίες»!

Ο Έρικ Πάχον διαψεύδει επίσης τους ισχυρισμούς αυτούς, όπως και όλα όσα αναφέρονται στο τηλεγράφημα του πρακτορείου TASS χαρακτηρίζονρτας τα όλα ως ανοησίες.

Πηγή: CNBC