Πρωινό σε Ράδιο Αρβύλα: "Είμαστε η εκπομπή μετά τον Γιώργο Παπαδάκη…"


17-04-2018 10:45

“Εδώ ούτε το όνομα της εκπομπής δεν θέλουν να πουν. Ούτε Το Πρωινό δεν λένε με τη Φαίη Σκορδά”. – “Αν δεν το θυμούνται ας το δουν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μετά τον Παπαδάκη λέει Το Πρωινό”.

Ένα νέο ενδοκαναλικό μέτωπο φαίνεται πως άνοιξε στον ΑΝΤ1, μεταξύ των εκπομπών Ράδιο Αρβύλα και Το Πρωινό. Μια αναφορά που έγινε στη late night εκπομπή του σταθμού για τους διαγωνισμούς που γίνονται «στις εκπομπές μετά τον Γιώργο Παπαδάκη», ερμηνεύτηκε από τους συντελεστές του Πρωινό ως ειρωνεία. Οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδάς απάντησαν στην παρέα από τη Θεσσαλονίκη, ενώ η παρουσιάστρια δεν ήθελε να πιστέψει ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Οι διάλογοι είχαν ως εξής:

Θέμης: Χρήστο Κιούση επειδή είδα ότι έκανες τον διαγωνισμό των Rolling Stones, όταν έρθεις στην Αθήνα θα κάνουμε εδώ κάποια ιδιαίτερα μαθήματα. Έλα εδώ στο πλατό να σε φιλοξενήσουμε να δεις πώς ακριβώς δίνουμε τα αυτοκίνητα.

Άρης: Σιγά μην έρθει. Εδώ ούτε το όνομα της εκπομπής δεν θέλουν να πουν. Ούτε Το Πρωινό δεν λένε με τη Φαίη Σκορδά.

Κώστας: Αν δεν το θυμούνται ας το δουν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μετά τον Παπαδάκη λέει Το Πρωινό.

Φαίη: Τι λέτε, ότι δεν θέλουν να πουν το όνομα; Μη με φουντώνεις τώρα. Γελούσαν, έκαναν πλάκα… Καταλάβατε ότι ήταν λίγο υποτιμητικοί που δεν είπαν το όνομα; Δηλαδή τι, δεν μας ξέρουν τα παιδιά;

Άρης: Είναι η εκπομπή μετά τον Γιώργο Παπαδάκη. Είμαστε η εκπομπή μετά…

Φαίη: Για ποιο λόγο να είναι υποτιμητικοί;

Απρόοπτο στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα! Ο Αντώνης Κανάκης μιλούσε και…

Πηγή: www.zappit.gr