Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Υπάρχουν στιγμές που όλοι μας την πατάμε»


19-03-2018 14:07

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου υποδύεται έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο «Σόι σου». Η σειρά προβάλλεται για τέταρτη χρονιά με επιτυχία και η ηθοποιός αποκάλυψε όλα τα συστατικά που βοήθησαν σε αυτό.

Τι είναι αυτό που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού;

«Κατ” αρχάς κανένας δεν περίμενε ότι θα φτάναμε στην τέταρτη σεζόν. Όταν ξεκινούσαμε ήξερα τη διανομή, είχα δει και το ξένο, μου άρεσε και γνώριζα ότι θα είχα τρεις μέρες γύρισμα! Βέβαια, μετά μπλέχτηκε το θέμα και αυξήθηκαν τα γυρίσματα! Δεκάωρα γυρίσματα δεν είναι λίγο και αν σου τύχει και μια πολύ ωραία παράσταση, στην οποία θέλεις να είσαι, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Εδώ λοιπόν είχαμε όλα τα συστατικά για να φουσκώσει το κέικ, αλλά ποτέ δεν το ξέρεις. Πρόκειται για μια καθαρά οικογενειακή σειρά, καλογραμμένη, καλοφτιαγμένη, καλοσκηνοθετημένη. Από τους συντελεστές μέχρι το σταθμό είναι όλοι πολύ εντάξει. Το βασικό είναι ότι εκτιμάμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Πιστεύω ότι όλα αυτά τα συστατικά συνέτειναν ώστε να προ-κύψει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα»

 Ο ρόλος της Αλεξάνδρας είναι από τους πιο ιδιαίτερους.

« Η αλήθεια είναι πως στην τηλεόραση έχω κάνει αρκετούς ιδιαίτερους ρόλους! Αυτός ο ρόλος μου άρεσε τρομερά από την αρχή. Έχουν πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον οι ρόλοι των «κακών». Το δια-σκεδάζω πάρα πολύ και χαίρομαι που ο κόσμος επίσης διασκεδάζει και γελάει»

Τι αγαπάτε στο ρόλο σας;

« Ότι αγαπάει βαθιά τον άντρα της, τα παιδιά της. Ότι μπορεί να είναι και τρυφερή. Κάθε τόσο λέει κακίες, αλλά κάνει και καλά πράγματα για τις νύφες της, τα οποία περνάει ότι κάνει δήθεν τυχαία. Έχει τέτοιες μικρές πτυχές, οι οποίες μου αρέσουν πάρα πολύ. Αλλά βέβαια αυτό που τελικά βγάζει προς τα έξω ως αποτέλεσμα είναι όπως έλεγε η Τζέσικα Ράμπιτ στην ταινία «Δεν φταίω εγώ, έτσι με σχεδιάσανε!» Κάπως έτσι φέρεται και η Αλεξάνδρα. Έχει πολύ ωραίες πτυχές ο ρόλος και αρκετά σουρεαλιστικά στοιχεία»

Τι γίνεται όταν στο πλατό συναντιούνται οι δύο οικογένειες;

«Γίνεται χαμός! Υπάρχει κούραση, τραβάνε περισσότερο οι σκηνές, αλλά συγχρόνως κάνουμε πλάκα και χαλαρώνουμε. Είναι όλα μαζί.»

Ποιος θα παρασυρθεί πιο εύκολα;

« Υπάρχουν στιγμές που όλοι μας την πατάμε και κυλάμε!» εξήγησε στο 7μέρεςtv

Πηγή: www.gossip-tv.gr