Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ο ΑΝΤ1 μου έκανε πρόταση για το Bachelor αλλά αρνήθηκα»


18-03-2018 23:14

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξομολογήθηκε γιατί αρνήθηκε την πρόταση του ΑΝΤ1 για το Bachelor ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου στο Τατουάζ.

Ξεκινάω με το Τατουάζ. Πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου;

Με τον Ανδρέα ήρθαμε σε επαφή μέσω του Γιώργου Χρανιώτη. Όπως έμαθα αργότερα, είχαν ήδη συζητήσει οι παραγωγοί το ενδεχόμενο συμμετοχής μου στη σειρά. Συζητήσαμε αρκετό καιρό γιατί κι εγώ ήθελα μέσα μου να ζυγίσω τα πράγματα αλλά και να καταλήξω. Μέσα από τις συζητήσεις με τον Ανδρέα, τον Κούλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου αισθάνθηκα ασφάλεια ώστε να προχωρήσω, καθώς ήταν ένας ρόλος που έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τον χαρακτήρα μου.

Πρόκειται για ανθρώπους που δεν είναι τυχαία πρόσωπα στον χώρο της μυθοπλασίας. Το έχουν αποδείξει με το Μπρούσκο και με πολλές ακόμη δουλειές τους. Δεν θα επένδυαν απλά σε ένα δημοφιλές πρόσωπο. Ξεκινήσαμε λοιπόν με κάποια δοκιμαστικά και προχωρήσαμε. Έπεσα στα βαθιά χωρίς να είμαι ηθοποιός. Το να μπεις στην υποκριτική χωρίς ανάλογες σπουδές προϋποθέτει κάποια ταχύρυθμα μαθήματα, συγκέντρωση σε αυτό που κάνεις και την αφοσίωση ενός εξαιρετικού σκηνοθέτη.

Οι άλλες προτάσεις που μου ανέφερες ποιες ήταν;

Η πιο ουσιαστική άλλη πρόταση ήταν το Bachelor στον ΑΝΤ1, την οποία αρνήθηκα.

Γιατί;

Είχε να κάνει με πολύ προσωπικά χαρακτηριστικά, τα οποία δεν ήθελα να εκθέσω προς τα έξω. Δεν θα ένιωθα καλά στο ρόλο του Bachelor, οπότε δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω και το όλο project. Στις συνεργασίες μου θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Με τίμησε, όμως, πολύ η πρόταση του ΑΝΤ1 και τους ευχαριστώ που είχαν τη διάθεση να με εμπιστευτούν.

Πηγή: Tv έθνος