Ναταλία Δραγούμη: Μιλά για τις εξελίξεις της σειράς Έλα στη θέση μου


12-03-2018 21:07

Σε ρόλο «κακιάς» την απολαμβάνουμε φέτος μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha Έλα στη θέση μου.

Η Ναταλία Δραγούμη μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της στο 7 μέρες Tv για τις εξελίξεις της σειράς.

Ο Γιαν έφυγε, οπότε ένα μέτωπο έχει μείνει ανοιχτό για τη Μένη, μια που δεν έχει φτιάξει τη σχέση της με το γιο της.

«Όχι, δεν την έχει φτιάξει. Έχει συνηθίσει να βάζει συχνά τη δουλειά της ακόμη και πάνω από τα παιδιά της, είναι ατσούμπαλες οι σχέσεις με τα παιδιά της. Πιστεύω όμως ότι κατά τη διάρκεια της σειράς, αφού φτάσει στα άκρα, σιγά σιγά θα μάθει, επειδή αγαπάει τα παιδιά της»

Θα τη δούμε να αλλάζει σε τέτοιο βαθμό; «Δεν το ξέρω. Αυτό είναι μια δική μου εκτίμηση. Νομίζω ότι τα κάνει όλα αυτά από κεκτημένη ταχύτητα, αλλά μετά το μετανιώνει μέσα της»

Για τη Βασιλίνα πιστεύει ότι ο γάμος με τον Αχιλλέα θα την κάνει ευτυχισμένη. «Κατά βάθος τα κάνει όλα για τα παιδιά της, αλλά πολύ κατά βάθος. Δείχνει την αγάπη της με άγαρμπο τρόπο. Η ζωή της είναι ένα συμβόλαιο. Από την άλλη, έχει μια μαλακή πλευρά και το βλέπουμε με το πώς τσαλακώνεται με τον Λεωνίδα και είναι διαφορετική. Δεν προσπαθεί να επιβληθεί όπως κάνει παντού, γιατί δεν την παίρνει»

Είναι πραγματικά ερωτευμένη με τον Λεωνίδα;

«Ναι, είναι. Προσπαθεί να τον φέρει στα νερά της, αλλά δυσκολεύεται γιατί δεν τον έχει του χεριού της»

Έχει ανάγκη η Μένη να είναι αρεστή; «Βέβαια, έχει τις δικές της ανασφάλειες. Για αυτό είναι και τόσο σκληρή. Επειδή έχει συνηθίσει να διατηρεί τον έλεγχο στη δουλειά της, τα κάνει όλα αυτά και διασκεδάζει κιόλας. Αλλά δεν τα κάνει από κακία. Και έχει φάει και μια μεγάλη ήττα με την παλιά ιστορία με τον Πανίκο. Νομίζω ότι η κόντρα με την Αιμιλία θα συνεχιστεί, γιατί είναι μια κόντρα ζωής»

Πηγή: www.gossip-tv.gr