ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Πασχαλάκης: ""Ήταν καθαρό το γκολ του Βαρέλα"


12-03-2018 1:49

“Καθαρό” χαρακτήρισε το γκολ του Βαρέλα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι οι αγώνες πρέπει να κρίνονται στις τέσσερις γραμμές.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, πήρε θέση για το γκολ που πέτυχε ο Βαρέλα στο 90′, τονίζοντας ότι ήταν κανονικό.

Όσα δήλωσε στην ΕΡΤ

Ένα ματς που ξεκίνησε αλλά δεν τελείωσε:

«Αυτή τη φορά μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, για 90 λεπτά ήμασταν εκεί βάλαμε το γκολ. Αλλά αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν στη χώρα μας μόνο πίσω μας πάνε και όχι μπροστά».

Γιατί πιστεύεις;

«Ήταν ξεκάθαρα ένα κανονικό γκολ. Ο διαιτητής και ο επόπτης πήγαν στη σέντρα. Το πανηγυρίσαμε για δέκα-δεκαπέντε δευτερόλεπτα και ξαφνικά έγιναν αυτά που είδατε και εσείς, δεν ξέρω γιατί».  

Στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ ήρθε κανένας σας είπε τι έγινε;

«Δεν έχω πλήρης εικόνα. Αυτό που ξέρω είναι ότι αγωνιστικά είμαστε καλύτεροι. Δείξαμε ότι εδώ μέσα είμαστε εμείς το αφεντικό. Με ένα καθαρό γκολ πιστεύω και απ’ ότι έχω δει πήραμε το προβάδισμα, τώρα γιατί δεν ολοκληρώθηκε το παιχνίδι δεν το ξέρω».

Ο Μαουρίτσιο τι σου είπε;

«Και μόνο που κάνω αυτή τη συζήτηση είναι κρίμα. Θα πρέπει οι νικητές να είναι μέσα στις τέσσερις γραμμές. Τώρα αυτά που γίνονται κάθε εβδομάδα δεν είναι ευχάριστα».

Οι παίκτες της ΑΕΚ τι σου είπαν;

«Οι παίκτες της ΑΕΚ τι να πουν. Κοιτούν το δικό τους καλό. Πρέπει όμως να φαίνεται η αλήθεια. Η αλήθεια είναι πως ο Μαουρίτσιο είναι πίσω από τον τερματοφύλακα δεν επηρέαζε τη φάση απ’ όσο έχουμε δει και έχει πει και το παιδί. Τώρα πως είδαν οφσάιντ κάτι τέτοιο τι να πούμε».

Μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ο μεγαλομέτοχος;

«Ναι και εγώ το είδα αυτό. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά».

Σας είπε να φύγετε από το παιχνίδι;

«Ναι έτσι ακριβώς είναι αλλά δεν μπορώ να το σχολιάσω».

Αλλά τελικά;

«Τελικά μείναμε όλοι εκεί. Έφυγε η ομάδα της ΑΕΚ και είναι τα πράγματα όπως είναι». 

Πηγή: www.newsit.gr