Πούτιν: Ο παππούς μου μαγείρευε για τον Λένιν και τον Στάλιν.


11-03-2018 20:40

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν επιβεβαίωσε πως ο παππούς του εργάστηκε ως μάγειρας στην υπηρεσία του Βλάντιμιρ Λένιν και του Ιωσήφ Στάλιν, σε ταινία που κυκλοφόρησε σήμερα στο διαδίκτυο.

Ο παππούς του προέδρου της Ρωσίας εργάστηκε ως , όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους σε μια ταινία. Στο ντοκιμαντέρ διάρκειας 2 ωρών, με τον τίτλο «Πούτιν», ο Ρώσος πρόεδρος λέει ότι ο Σπυρίδων Πούτιν (σ.σ ο πατέρας του πατέρα του) ήταν ένα αξιοσέβαστο μέλος του προσωπικού του Στάλιν.

«(Εκείνος) εργαζόταν ως μάγειρας στον Λένιν και αργότερα στον Στάλιν, σε μία από τις δευτερεύουσες κατοικίες στην περιοχή της Μόσχας», είπε ο Πούτιν στην ταινία, η οποία περιήλθε στη στην κατοχή του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς.

Ο δημοσιογράφος Αντρέι Κοντράσοφ, που πήρε την συνέντευξη κι ανέλαβε τον Ιανουάριο χρέη εκπροσώπου τύπου της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου, εξήγησε ότι ο Σπυρίδων Πούτιν συνέχισε να μαγειρεύει για τους κυβερνώντες της χώρας του έως λίγο πριν από τον θάνατό του το 1965, σε ηλικία 86 ετών.

Ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ επισήμανε ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο ντοκιμαντέρ είναι ακριβείς.

Πηγή: www.newsit.gr