Κρήτη: Ανησυχία για την Κατερίνα. Αγνοείται από την περασμένη Δευτέρα


11-03-2018 13:11

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο Ηράκλειο, στην Κρήτη. Η Κατερίνα Γοργογιάννη αγνοείται από την περασμένη Δευτέρα (05.03.2018) και οι δικοί της άνθρωποι ανησυχούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, η Αστυνομία στην Κρήτη έχει κάνει έρευνα στα πλοία μήπως και ταξίδεψε αν και η ταυτότητα της ήταν στο σπίτι, ωστόσο δεν έχει υπάρξει θετική απάντηση.

Παράλληλα έχει ζητηθεί κατάθεση σήμερα από φίλο της, ο οποίος ζει στην βόρεια Ελλάδα, μήπως και γνωρίζει κάτι, αν έχει έρθει σε επικοινωνία η κοπέλα μαζί του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάθεση θα δοθεί σήμερα (11.03.2018).

Ανησυχεί η οικογένεια της

Σύμφωνα με την μητέρα της με την οποία συγκατοικούν,  στο σπίτι άφησε όλα τα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα καθώς και το κινητό της τηλέφωνο.

Η Κατερίνα το τελευταίο διάστημα δεν εργαζόταν. Η οικογένεια της ανησυχεί ιδιαίτερα μήπως της έχει συμβεί κάτι κακό. Έχει ύψος 1.70 και όταν χάθηκε φορούσε μαύρο βελούδο ριγέ σακάκι και παντελόνι και μαύρα παπούτσια.

Πηγή: www.newsit.gr