Παναθηναϊκός: Επιβεβαιώνει ο Γιαννακόπουλος για την ΠΑΕ. Αποκαλύπτει συμπαίκτες


09-03-2018 16:19

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαιωσε τις πληροφορίες που τον θέλουν να ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τις εγκαστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου. Με γραπτή του δήλωση, αποκάλυψε, μάλιστα, τα ονόματα των funds που είναι δίπλα του.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κάνει μία σημαντική προσπάθεια για να πάρει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και να χτίσει το μέλλον του «τριφυλλιού» στο ΟΑΚΑ.

Με επίσημη γραπτή του δήλωση, ο Κ. Γιαννακόπυολος αποκάλυψε τα ονόματα των funds (Redstone, Bluerock και AECOM) που είναι διπλά του, ξεκαθαρίζοντας ότι καλό θα είναι «να μη δημιουργούνται από τρίτους υπερβολικές προσδοκίες στον ήδη ταλαιπωρημένο κόσμο του Παναθηναϊκού».

Η τοποθέτηση του Γιαννακόπουλου

«Επ’ αφορμή δημοσιευμάτων που με εμπλέκουν στο κρίσιμο ζήτημα των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ και του μέλλοντος του Παναθηναϊκού -ένα θέμα που αφορά εκατομμύρια Ελλήνων- λαμβάνω την πρωτοβουλία να τοποθετηθώ όσο υπεύθυνα αυτό επιτάσσει.

Ως άνθρωπος τον οποίο απασχολεί κάθε κομμάτι του Συλλόγου δε θα μπορούσε να με αφήσει αδιάφορο η τωρινή αδιέξοδη κατάσταση της ΠΑΕ. Ως εκ τούτου, ζήτησα προ πολλών μηνών από ομάδα ανθρώπων εμπιστοσύνης μου να έρθει σε επικοινωνία με ξένα επενδυτικά σχήματα εξειδικευμένα στη διαχείριση αθλητικών ομάδων και εγκαταστάσεων. Μέσα από αυτή τη διαδικασία ευρέθηκαν να ενδιαφέρονται οι πασίγνωστες για τη δράση τους στον τομέα αυτό Redstone, Bluerock και AECOM.

Μαζί εκπόνησαν σχέδιο που θα καταστήσει τον ΠΑΟ ξανά πρωταγωνιστή και ταυτόχρονα θα αναβιώσει τα απαξιωμένα, ερημωμένα ολυμπιακά ακίνητα, με αποτέλεσμα το ελληνικό κράτος, η ελληνική κοινωνία και ο αθλητισμός να έχουν αδιαμφισβήτητα πολλαπλά οφέλη.

Στην αρχή του έτους κατατέθηκε πρόταση που καλύπτει όλα τα ανωτέρω και αναμένεται η ανταπόκριση της Κυβέρνησης.

Ως τότε, καλό θα ήταν να μη δημιουργούνται από τρίτους υπερβολικές προσδοκίες στον ήδη ταλαιπωρημένο κόσμο του Παναθηναϊκού. Εγώ είμαι ο πρώτος που θα βγω δημοσίως να ενημερώσω υπεύθυνα, αν έχω απτές εγγυήσεις τόσο από τα funds όσο και από την Κυβέρνηση πως δρομολογείται η υλοποίηση του μεγαλόπνοου αυτού σχεδίου».

Πηγή: www.newsit.gr