Συγκλονίζει ο διάσημος φιλέλληνας κωμικός Stephen Fry: Ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο


23-02-2018 14:49

Για τη μάχη που δίνει τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο του προστάτη μίλησε για πρώτη φορά στο κοινό ο 60χρονος ηθοποιός και παρουσιαστής Stephen Fry, μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο Twitter.

O ταλαντούχος κωμικός σύνοδεψε το βίντεο του με τη λεζάντα: «Εδώ και δύο μήνες αντιμετωπίζω μια άκρως ανεπιθυμητη και απρόσμενη περιπέτεια».

Στο κλιπ διάρκειας 12 λεπτών εξηγεί ότι επισκέφθηκε τον γιατρό του πριν από τα Χριστούγεννα, θέλοντας να κάνει ένα εμβόλιο για τη γρίπη, και εκείνος του συνέστησε να κάνει ένα τσεκ απ.

Τα αποτελέσματα του τσεκ απ ήταν κάπως ανησυχητικά και μετά από πρόσθετες εξετάσεις του ανακοινώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο του προστάτη.

Όπως εξηγεί στο βίντεο ο ηθοποιός, υποβλήθηκε σε επέμβαση τον περασμένο Γενάρη και ο καρκίνος δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να έχει εξαπλωθεί σε άλλα σημεία του σώματός του.

«Αν αναρωτιέστε γιατί είχα εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας – που σιγά μην αναρωτιέστε – ο λόγος είναι ότι ήθελα να αναρρώσω μακριά από τα βλέμματα του κόσμου», αναφέρει στο βίντεο ο πολυαγαπημένος κωμικός.

Ο πολυτάλαντος Stephen John Fry ακολουθεί μια ιδιαίτερα πετυχημένη καριέτα ηθοποιού, συντάκτη, συγγραφέα, τηλεπαρουσιαστή και σκηνοθέτη. Με τον High Laurie, ως κωμικό ντουέτο Φράι και Λώρι, συν-έγραψε και συμμετείχε στο A Bit of Fry and Laurie, και ως ντουέτο έπαιξαν επίσης τους ρόλους του τίτλου στο Jeeves and Wooster.

Ο Fry έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Wilde, ήταν ο Μέλχετ στην τηλεοπτική σειρά «Μαύρη Οχιά» και είναι ο παρουσιαστής του κωμικού τηλεπαιχνιδιού, QI.

Πρόκειται για έναν Βρετανό καλλιτέχνη που έχει υποστηρίξει πολλές φορές τη χώρα μας κατά τη διάρκεια της κρίσης ενώ έχει δώσει και αρκετές ομιλίες για την ανάγκη επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα στην πατρίδα τους.

protothema