Πατρινό Καρναβάλι… του χρόνου πάλι


18-02-2018 19:43

Το «Καρναβάλι των Καρναβαλιών», το καρναβάλι της Πάτρας κορυφώθηκε με τη Μεγάλη Παρέλαση στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες άνθρωποι. Κέφι, χρώμα και φαντασία «πλημμύρισαν» την πόλη.

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στην Πάτρα, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 14:00 και είχε διάρκεια σχεδόν 5 ώρες.

Οι καρναβαλιστές μετέδωσαν τον παλμό, την φρεσκάδα, την ευρηματικότητα, τη σάτιρα και όλα τα αυθεντικά χαρακτηριστικά της μεγάλης γιορτής της Πάτρας, παρουσία χιλιάδων επισκεπτών.

Χιλιάδες καρναβαλιστές στους δρόμους

Στην Πάτρα βρίσκονται χιλιάδες επισκέπτες που κατέκλυσαν τα πεζοδρόμια της οδού Κορίνθου, αλλά και περιμετρικά την πλατεία Γεωργίου, για να δουν από κοντά τα καρναβαλικά άρματα του δήμου, αλλά και τους περισσότερους από τους 30.000 καρναβαλιστές, μέλη των 138 πληρωμάτων του «Κρυμμένου Θησαυρού», που δίνουν κάθε χρόνο ξεχωριστό χρώμα και αμείωτο ρυθμό στην καρναβαλική παρέλαση.

Η παρέλαση ξεκίνησε με τη δημοτική μουσική, τον βασιλιά καρνάβαλο και το άρμα της βασίλισσας, ενώ ακολούθησαν τα υπόλοιπα άρματα του καρναβαλικού εργαστηρίου του δήμου Πατρέων.

Δείτε φωτογραφίες από τη Μεγάλη Παρέλαση

Πληροφορίες – φωτογραφίες: dete, tempo24

Πηγή: www.newsit.gr