Χαμογελαστοί Τραμπ – Μελάνια στο πλευρό των θυμάτων της Φλόριντα


17-02-2018 14:15

Σε νοσοκομείο της Φλόριντα που νοσηλεύονται τραυματίες του μακελειού που έγινε σε σχολείο στην πόλη Πάρκλαντ και σκοτώθηκαν 17 άτομα βρέθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τη γυναίκα του Μελάνια.

Ο αμερικανός πρόεδρος βρέθηκε στο νοσοκομείο Broward Health Hospital, στο οποίο νοσηλεύονται ορισμένα από τα θύματα της επίθεσης του 19χρονου Νίκολας Κρουζ.

Ο Τραμπ συναντήθηκε με το προσωπικό του νοσοκομείο αλλά και εκπροσώπους των τοπικών αστυνομικών αρχών και τους ευχαρίστησε για τη δουλειά τους.

«Η δουλειά των γιατρών, των νοσοκόμων, του νοσοκομείου, των πρώτων βοηθειών και των δυνάμεων επιβολής του νόμου είναι απίστευτη. Η ταχύτητα με την οποία μετέφεραν τα θύματα στο νοσοκομείο αποτελεί ρεκόρ», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος σε σύντομες δηλώσεις του.

«Όλο το έθνος, με μία καρδιά, συνεχίζει να προσεύχεται για τα θύματα και τις οικογένειές τους στο Πάρκλαντ της Φλόριντα. Στους δασκάλους, τους εκπροσώπους του νόμου, σε όσους ανταποκρίθηκαν πρώτοι και στους επαγγελματίες της υγείας που ανταποκρίθηκαν με τόσο θάρρος αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για το κουράγιο σας», έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter, βάζοντας και φωτογραφίες από την επίσκεψή του.

Στη συνέχεια, μετέβη στην εξοχική κατοικία του, στο Μαρ-α-Λάγκο, που δεν απέχει πολύ από το Πάρκλαντ, για να περάσει εκεί το Σαββατοκύριακο.

protothema