ΔΕΠΑ: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Δημήτρης Τζώρτζης με μεγάλη εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα!


13-02-2018 11:16

Λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και ήδη έχουν μπει σε ροή σημαντικά ζητήματα που αφορούν στις ραγδαίες εξελίξεις του ενεργειακού τομέα στη χώρα μας.

«Ο κ. Τζώρτζης χαρακτηρίζεται από μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα» μετέφερε στο 24ωρο πρώην συνεργάτης του σε μεγάλη ιδιωτική επιχείρηση, στην οποία εργαζόταν ο κ. Τζώρτζης ως ανώτερο διοικητικό στέλεχος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η επιλογή του για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ήταν ομόφωνη από όλους τους μετόχους, όσο και από τον αρμόδιο υπουργό.

Ο κ. Τζώρτζης αναλαμβάνει καθήκοντα σε μια δύσκολη περίοδο, κατά την οποία ο ανταγωνισμός στην ελληνική αγορά σκληραίνει, με στόχο να διατηρήσει και να επεκτείνει την ηγετική παρουσία της ΔΕΠΑ στον χώρο της ενέργειας.

εσωτερικη

Ποιος είναι ο Δ. Τζώρτζης

Ο κ. Δημήτρης Τζώρτζης κατάγεται από τον Αγ. Γεώργιο Νηλείας Μαγνησίας και αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ.

Έχει σημαντική καριέρα σε τεχνικές και διοικητικές θέσεις εταιριών στον ευρύτερο κλάδο των τηλεπικοινωνιών, σε τομείς όπως Digital TV & Interactive Apps, wholesale Network & 3-ple play Services development, ISP Corporate Product development, Statistics DB & TV Technology – CDN, όπως και ως ιδιώτης τεχνικός σύμβουλος σε θέματα τηλεπικοινωνιών & μετάδοσης, ασφάλειας, τηλεόρασης και ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων.

Ο κ. Τζώρτζης έχει εργαστεί για 14 χρόνια στην Intracom, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στις Αττικές Τηλεπικοινωνίες και HOL και σε θυγατρική της Intralot.

Οι κύριοι τομείς εξειδίκευσής του είναι οι Τηλεπικοινωνίες, η Τηλεόραση, οι υπηρεσίες “3-play” και “4-play” και η ευρεία γνώση του σύγχρονου κόσμου των τεχνολογιών Πληροφορική

Από το Μάιο του 2015 μέχρι τον Απρίλιο του 2016, όταν και παραιτήθηκε, διετέλεσε γενικός γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.