Οργισμένη αντίδραση της Μαρέβα Γκραμπόφσκι μετά την επίθεση στην επιχείρησή της. "Δείχνει" Μαξίμου και… "είναι δειλοί και θα ηττηθούν".


12-02-2018 19:47

– Η πρώτη αντίδραση της Μαρέβα Γκραμπόφσκι μετά την επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην επιχείρησή της, έρχεται μέσα από δήλωσή της στο ΑΠΕ

– Κάνει λόγο για “συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα τα επίπεδα”

– “Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα” τονίζει, κατονομάζοντας ως “εγκεφάλους” της επιχείρησης όσους είναι “στα υπόγεια του Μαξίμου” και τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη!

– Υποστηρίζει πως “δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες” και στέλνει το μήνυμά της

– “Δεν πρόκειται να με λυγίσουν”

Ήταν 02:40 τα ξημερώματα της Δευτέρας, 12.02.2018, στην οδό Τάκη, στην περιοχή του Ψυρρή, όταν οι περίοικοι άκουσαν τον ήχο έκρηξης από γκαζάκια. Στο στόχαστρο είχε μπει η επιχείρηση Zeus & Dione της Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

click4more

Βίντεο – Ντοκουμέντο: Η στιγμή της επίθεσης στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη…

Οι δράστες είχαν τοποθετήσει τέσσερα γκαζάκια, τα οποία πυροδοτήθηκαν το ένα μετά το άλλο προκαλώντας ζημιά στην είσοδο της επιχείρησης.

Αμέσως περίοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία αλλά και την Πυροσβεστική.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντέδρασε άμεσα, κάνοντας λόγο για στοχοποίηση της συζύγου του «από τα υπόγεια του Μαξίμου». Λίγο αργότερα, το Μέγαρο Μαξίμου καταδίκασε το περιστατικό, ωστόσο η πολιτική αντιπαράθεση είχε ήδη φτάσει… στα ύψη.

Η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, σύζυγος του προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη, έκανε την εξής δήλωση στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

Αναλυτικά η δήλωση της Μαρέβα Γκραμπόφσκι

«Από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα τα επίπεδα.

Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα. Οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου. Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα. Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες.

Όλοι γνωρίζουν τί θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε.

Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου, χωρίς να δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία. Δύναμή μας η αντοχή μας. Είναι δειλοί και θα ηττηθούν».

Πηγή: www.newsit.gr