Βρέχει έρωτα: Όσα θα δείτε στα πρώτα επεισόδια της σειράς που κάνει πρεμιέρα αύριο στο Epsilon


04-02-2018 20:30

Η σειρά «Βρέχει έρωτα» κάνει πρεμιέρα στο Epsilon tv τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 20.00 το βράδυ. Δείτε όσα θα γίνουν στα πρώτα επεισόδια της σειράς.

Ο Κωστής (Χάρης Αριστείδου) και η Έλενα (Μαρία Παπαφωτίου) φοίτησαν μαζί στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας και τώρα που ορκίζονται και παίρνουν πτυχίο αποφασίζουν να πουν  στους δικούς τους ότι έχουν δεσμό και όχι μόνο, αλλά παντρεύονται πολύ σύντομα. Οι γονείς της Έλενας, ο Άρης  (Σταμάτης Γαρδέλης) και η Αλεξάνδρα (Ευαγγελία Μουμούρη) και οι γονείς του  Κωστή, ο Χάμπος (Τόνυ Δημητρίου) και η Ιφιγένεια (Ελεάνα Παπαδοπούλου) δεν βλέπουν με καλό μάτι το γάμο αυτό γιατί είναι δύο  διαφορετικοί κόσμοι που θα συγκρουστούν πολύ σύντομα. Εκτός αυτού ο πατέρας της Έλενας ο οποίος είναι μεγαλογιατρός, μαιευτήρας γυναικολόγος και καθηγητής Μαιευτικής στην Αθήνα,  όταν έκανε το αγροτικό του στην Κύπρο είχε ερωτευτεί την μητέρα του Κωστή. Τα παιδιά όμως είναι αποφασισμένα να κάνουν αυτό το γάμο πάση θυσία.

Η Μαρία (Χριστιάνα Θεοδώρου), η αδελφή του Χάμπου, για να ηρεμήσει τα πνεύματα και να φέρει μια ισορροπία στα δύο σόγια, τους καλεί όλους για φαγητό σε ένα music bar της μόδας. Εκεί ο Χάμπος για να οξύνει τα  πράγματα λέει ότι ο Κωστής  ήταν λογοδοσμένος με την Ανθούλα. Η Έλενα που δεν είχε  ξανακούσει το όνομα Ανθούλα, και βλέπει ότι ο Κωστής δεν το αρνείται, θυμώνει και φεύγει. Ο Κωστής την ψάχνει και όταν νομίζει ότι έφυγε για Αθήνα πηγαίνει Λάρνακα να πάρει το αεροπλάνο  να πάει να τη βρει. Η Μαρία, βγαίνει με τον μπάρμαν τον Μανώλη (Κωνσταντίνος Γαβριήλ), – είναι ένας έρωτας με την  πρώτη ματιά- και πηγαίνουν  σπίτι της  όπου αντί κάνουν έρωτα, ο Μανώλης μαθαίνει ότι δε ζει  μόνη της  και παθαίνει σοκ. Η Έλενα δεν φεύγει τελικά για Αθήνα αλλά πηγαίνει να βρει την  Ανθούλα να μάθει την αλήθεια για τον Κωστή.

Η Αφροδίτη πηγαίνει στον Χάμπο και του λέει ότι έπιασε την αδελφή του τη Μαρία, στο σπίτι μ’ έναν άντρα πολύ μικρότερό της. Ο Χάμπος παθαίνει ένα ακόμη καρδιακό επεισόδιο. Ο Μανώλης προσπαθεί να χωνέψει ότι η Μαρία, την οποία έχει ερωτευτεί, είναι πολύ μεγαλύτερή του με δυο παιδιά και πεθερά. Ο Κωστής απαγάγει τη Μαρία για να μην την επηρεάσουν οι δικοί της και την πηγαίνει στο εξοχικό σπίτι του παππού του.

Ο Μανώλης επεμβαίνει και σώζει την κόρη της Μαρίας από κάποιον που την παρενοχλούσε γεγονός όμως που εκνευρίζει την μικρή μια και γνωρίζει τη σχέση του με την μητέρα της. Η Έλενα φεύγοντας από το εξοχικό του Κωστή, βρίσκεται σε ένα παρατηρητήριο πουλιών στη μέση του πουθενά και συναντάει εκεί τον Μιχάλη. Ο Μιχάλης την ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Ο Κωστής επιστρέφει στην πόλη και αρχίζει να την ψάχνει. Η Μαρία καταλαβαίνει ότι με έναν μικρότερο άντρα αισθάνεται κι αυτή μικρότερη και οι αντιρρήσεις της κάμπτονται. Ο Άρης και η Αλεξάνδρα έρχονται κοντά ενώ ψάχνουν για την κόρη τους που δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Η Έλενα δε δίνει στον Μιχάλη ούτε το επίθετό της, ούτε που μένει κι έτσι χάνονται. Ο Μιχάλης όμως αρχίζει να την ψάχνει. Και η Έλενα το μετανιώνει και αρχίζει να ψάχνει τον Μιχάλη. Η Μαρία και ο Μανώλης έρχονται πιο κοντά και η Μαρία διαπιστώνει το generation gap που τους χωρίζει. Η Στέλλα γνωρίζει ένα αγόρι που θα είναι ο πρώτος της έρωτας. Μόνο που υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα σ’ αυτή τη σχέση. Ο Χάμπος αποφασίζει να κάνει τραπέζι στο σπίτι της αδελφής του και να καλέσει τον γνωστό και μεγαλοδικηγόρο Πάμπο για να του κάνει προξενιό την Μαρία. Τα σχέδιά του βέβαια ανατρέπονται και στο τέλος μένει στο ίδιο τραπέζι με τους γονείς της Έλενας και έναν Τουρκοκύπριο ντιλιβερά πίτσας.

Βρέχει έρωτα: Όσα θα δείτε στα πρώτα επεισόδια της σειράς που κάνει πρεμιέρα αύριο στο Epsilon

Βρέχει έρωτα: Όσα θα δείτε στα πρώτα επεισόδια της σειράς που κάνει πρεμιέρα αύριο στο Epsilon

Πηγή: www.gossip-tv.gr