Συγκεντρώσεις στην Αθήνα: Αντιεξουσιαστές στη Ρηγίλλης, χρυσαυγίτες στη Μεσογείων


03-02-2018 19:31

Δυο πορείες βάζουν… “φωτιά” στο κέντρο. Από τη μια, αντιεξουσιαστές και αριστερές οργανώσεις ξεκίνησαν από το μνημείο των Ιμίων, στη Ρηγίλλης. Από την άλλη, μέλη της Χρυσής Αυγής συγκεντρώνονται έξω από τα γραφεία του κόμματος στη Μεσογείων.

Η συγκέντρωση αντιεξουσιαστών και αριστερών οργανώσεων στο μνημείο των Ιμίων, στη Ρηγίλλης, ήταν προγραμματισμένη για τις 18:00. Στόχος να κάνουν πορεία προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων. Εκεί όπου στελέχη του κόμματος κάνουν τη δική τους… συγκέντρωση.

Ενόψει του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία αύριο (04.02.2018) το μεσημέρι στην Αθήνα, η κατάσταση είναι -το λιγότερο- τεταμένη. Ισχυρότατη αστυνομική δύναμη είναι ήδη στους δρόμους. Και σκοπός είναι να μην επιτραπεί στους… μεν να πλησιάσουν τους δε!

Κυκλοφοριακό χάος

Οι δυο συγκεντρώσεις και κυρίως τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας έχουν προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας.

Λόγω της πορείας των αντιεξουσιαστών και των αριστερών οργανώσεων, έχει κλείσει η Βασιλίσσης Σοφίας.

Λόγω της συγκέντρωσης των χρυσαυγιτών στη Μεσογείων, έχουν μπλοκάρει η Μεσογείων, η οποία είναι κλειστεί από τη διασταύρωση με την Κατεχάκη, και φυσικά και η Κατεχάκη.

Πηγή: www.newsit.gr