Στην υγειά μας ρε παιδιά: Βραδιά αφιερωμένη στον Γιώργο Χατζηνάσιο


03-02-2018 16:47

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η παρέα του ετοίμασαν ένα μελωδικό αφιέρωμα στον Γιώργο Χατζηνάσιο αυτό το Σάββατο στις 21:00 στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά». 

Οι διαχρονικές επιτυχίες του ταλαντούχου συνθέτη που έχουν τραγουδήσει κορυφαίοι ερμηνευτές θα ακουστούν στο πλατό από τις υπέροχες φωνές νέων τραγουδιστών και συνεργατών του.

Μοναδική στιγμή της βραδιάς η έκπληξη που ετοίμασαν στον αγαπημένο συνθέτη, δυο μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Πενταγράμμου, ο Σταμάτης Κόκοτας και ο Μανώλης Μητσιάς, οι οποίοι θα συμμετάσχουν και θα μας χαρίσουν όμορφες επιτυχίες.

Εντυπωσιακή θα είναι η συμμετοχή δυο νεανικών πολυφωνικών χορωδιών: η Παιδική – Νεανική Χορωδία Ελληνογαλλικής Σχολής «Saint Joseph» και η Νεανική Χορωδία «Εφτάχορδη Λύρα» Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου  μαζί με τη σύμπραξη της σολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Ελένη Δάβου.

Σε αυτή τη μελωδική παράσταση, την παρέα συμπληρώνουν εκλεκτοί καλεσμένοι μεταξύ των οποίων ο Μανούσος Μανουσάκης, ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Δημήτρης Αποστόλου, η Νατάσσα Ράγιου, ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος και πολλοί άλλοι φίλοι του σπουδαίου δημιουργού.

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Βραδιά αφιερωμένη στον Γιώργο Χατζηνάσιο

Πηγή: www.gossip-tv.gr