«Η αδικοχαμένη Ειρήνη ζητά δικαίωση από τον άλλο κόσμο» – Δείτε την επιστολή της οικογένειας Λαγούδη


23-01-2018 13:27

Η Ειρηνούλα δεν ήταν δυνατόν να δώσει τέλος στη ζωή της, γράφουν σε συγκινητική επιστολή που έδωσαν στην δημοσιότητα τα παιδιά και η υπόλοιπη οικογένεια της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στις όχθες της Τριχωνίδας.

Από την πρώτη στιγμή άλλωστε δεν πίστεψαν πως πρόκειται για αυτοκτονία, όπως έδειξαν τα ευρήματα του ιατροδικαστή και επιμένουν να την θεωρούν θύμα εγκληματικής ενέργειας. Αυτό είναι σαφές και στην σημερινή τους επιστολή, όπου γράφουν χαρακτηριστικά: «Η απώλεια της αγαπημένης μας Ειρήνης, θύμα εγκληματικής ενέργειας, μας έχει συγκλονίσει όλους».

«Ζητούμε εναγωνίως να εξιχνιαστεί το ταχύτερο δυνατόν το έγκλημα και να αποδοθεί δικαιοσύνη για την αποτρόπαια πράξη», γράφουν σε άλλο σημείο, ενώ στην επιστολή επισημαίνεται πως «η Ειρηνούλα, μητέρα τριών παιδιών, χήρα στα 44 χρόνια της, που με πολύ μεγάλο αγώνα είχε αναθρέψει τα παιδιά της, ιδιαίτερα μετά το θάνατο του συζύγου της και τώρα που είχαν φθάσει σε μια ηλικία που είχαν ανοίξει τα φτερά τους…δεν ήταν δυνατόν να δώσει τέλος στη ζωή της».

«Ηταν αγαπητή σε όλο το χωριό, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα δυσμενών σχολίων σε βάρος της», γράφουν απαντώντας με τον τρόπο αυτό στις πληροφορίες για την σχέση της με τον γιατρό και όσα ακολούθησαν την είδηση του θανάτου της.

Μάλιστα χαρακτηρίζουν «φήμες» τα όσα ακούγονται περί αυτοκτονίας που, όπως υποστηρίζουν, έχουν σκοπό «να στραφεί η προσοχή της έρευνας προς λανθασμένη κατεύθυνση». Παραθέτουν στοιχεία για τα μελλοντικά σχέδια της 44χρονης, που αποδεικνύουν, όπως υποστηρίζουν πως η ίδια δεν είχε σκοπό να θέσει τέλος στη ζωή της.

«Η Ειρήνη μας ζητά δικαίωση. Την ανεύρεση των ενόχων και την απονομή της δικαιοσύνης», κλείνει η επιστολή.

protothema