Λιάγκας: Το κόψιμο της εκπομπής του, η σχέση του με τον ΑΝΤ1 και τα νέα του σχέδια


16-01-2018 15:38

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε σε συνέντευξη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» για τον ΑΝΤ1, τη σχέση του με τον σταθμό, το κόψιμο της εκπομπής του αλλά και τα επόμενα σχέδιά του.

«Με τον ΑΝΤ1 είναι όλα καλά, συζητάμε. Δεν υπάρχει κόψιμο παιδιά, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους: μια εκπομπή η οποία πέτυχε, δεν κόβεται, σταματάει. Κάποια στιγμή μπορεί να ξαναξεκινήσει. Εγώ δεν έχω τίποτα να αποδείξω σε κανέναν μετά από τόσα χρόνια. Σημείωνε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις, γύρω στο 22% στα νεανικά κοινά. Ο σταθμός, δικαίως και καλά κάνει, όταν είσαι επιχειρηματίας και βλέπεις πώς είναι η αγορά, λες ότι τα λεφτά μου θα τα αξιοποιήσω κάπου αλλού και όχι σε μία ζώνη που πιθανόν να μη μου φέρει τα διαφημιστικά έσοδα επειδή είναι πολύ αργά…»!

Και συνέχισε:» Έχω ένα συμβόλαιο που τρέχει, ο ΑΝΤ1 είναι πολύ ευχαριστημένος από μένα, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον ΑΝΤ1, όλα αυτά που λέγονται είναι ανακρίβειες. Δεν ήταν απρόσμενο, το είχαμε συζητήσει εδώ και δύο μήνες.»

Και τόνισε: «Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση για το Dancing With The Stars. Θα κάνουμε κάτι σε κάποια άλλη ζώνη, προσπαθούμε να το βρούμε και να το στήσουμε. Δεν κάνει η ζώνη τον παρουσιαστή, ο παρουσιαστής το κόνσπετ και η ομάδα κάνουν τις εκπομπές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου, όσους μπορώ να τους κρατήσω μαζί μου θα τους κρατήσω. Με τον σταθμό υπάρχει άριστη σχέση. Υπάρχει αλληλοεκτίμηση από την κορυφή, από την ιδιοκτησία και όλα τα στελέχη και από εμένα εμπιστοσύνη προς αυτούς και από αυτούς εμπιστοσύνη σε μένα. Δεν έχει διαταραχτεί ποτέ η σχέση αυτή.»

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr