Κρήτη: Η αφήγηση του παιδιού στη γιαγιά άναψε φωτιές – Χειροπέδες στον πατέρα του.


16-01-2018 10:06

Το άτυχο αγοράκι έμεινε ορφανό μετά το θάνατο της μητέρας του και όπως αποκαλύπτεται αυτό, ήταν η αρχή ενός απίστευτου εφιάλτη. Η Κρήτη παρακολουθεί την υπόθεση με αμείωτο ενδιαφέρον…

Στις δικαστικές αίθουσες αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης ενός 4χρονου αγοριού από τον ίδιο του τον πατέρα, που είχε συγκλονίσει την Κρήτη τον Ιούνιο του 2016.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ένας 29χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι μετά το θάνατο της συζύγου του, ανέλαβε την επιμέλεια του 4χρονου γιου τους, αλλά καθημερινά ασελγούσε σε βάρος του.

Μάλιστα οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο κατά τα άλλα πατέρας, είναι αποπλάνηση ανηλίκου και ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατ’εξακολούθηση.

Όλα βγήκαν στο φως μετά την καταγγελία που έκανε η γιαγιά του παιδιού, η οποία διαπίστωσε από τις αφηγήσεις του ίδιου του 4χρονου αγοριού ότι ο πατέρας προχωρούσε σε άσεμνες πράξεις σε βάρος του.

Αμέσως μετά την καταγγελία, ο 29χρονος προσήχθη στις αστυνομικές αρχές, υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν συνέβησαν όλα όσα περιγράφει το μικρό παιδί και αφέθηκε ελεύθερος.

Ωστόσο τότε μετά από παρέμβαση της Προέδρου Πρωτοδικών αποφασίσθηκε να του αφαιρεθεί η γονική μέριμνα, ενώ του απαγορεύθηκε κάθε επικοινωνία με το γιο του.

Πηγή: cretapost.gr