Θρηνούν στην Πάρο και στην Αντίπαρρο για τον Τζίμη Πανούση – Περνούσε εκεί τα καλοκαίρια του


14-01-2018 16:28

Ο Τζιμάκος «έφυγε» προδομένος από την καρδιά του το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου, σκορπώντας θλίψη στους χιλιάδες θαυμαστές του.

Καλλιτέχνης αυτοδίδακτος, ανατρεπτικός, πληθωρικός, ενίοτε αθυρόστομος και άκρως σατυρικός, τραγουδοποιός, τραγουδιστής, ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός, συγγραφέας και performer, άφησε το στίγμα του στην ελληνική καλλιτεχνική σκηνή και αγαπήθηκε για το ιδιοφυές ταλέντο του και την ιδιαίτερη, μοναδική καυστική ματιά του απέναντι στα κοινωνικά δρώμενα.

Για την απώλεια του Τζίμη Πανούση, τα νησιά της Πάρου και Αντιπάρου έχουν έναν επιπλέον λόγο να θρηνούν καθώς ο σπουδαίος καλλιτέχνης ήταν εδώ και πολλά χρόνια αγαπημένος φίλος των δύο νησιών. Διατηρούσε εξοχική κατοικία στην Αντίπαρο και περνούσε τις διακοπές του μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του στο νησί, το οποίο ήταν το ησυχαστήριό του τα καλοκαίρια.

Δεν ήταν λίγες οι φορές επίσης, που ντόπιοι τον συναντούσαν να βολτάρει στα σοκάκια της Πάρου και Αντιπάρου και έσπευδαν να τον χαιρετήσουν και να του μιλήσουν.

Ο Τζίμης Πανούσης, ντυμένος συνήθως στα μαύρα, ήταν ευγενικός με όλους, είχε εξάλλου πολλούς φίλος στα δύο νησιά τα οποία βυθίστηκαν στη θλίψη στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του.

Πηγή: parianostypos