Αυτή είναι η πόρτα του γηπέδου που σκότωσε τον πατέρα τεσσάρων παιδιών


13-01-2018 20:03

Το τραγικό συμβάν έγινε νωρίς το μεσημέρι, στο γήπεδο Παπαδατών που ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι μεταξύ της Γαβαλούς και της Δόξας Αιτωλικού ….

Έπεσε η  βαριά σιδερένια πόρτα του γηπέδου Παπαδατών και βρήκε το θάνατο ο 58χρονος φροντιστής του γηπέδου. Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας 4 παιδιών και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η  τοπική κοινωνία είναι ανάστατη και έχει βυθιστεί στο πένθος αφού ήταν αγαπητός άνθρωπος, καλό οικογενειάρχης ενώ το τραγικό είναι πως πριν από χρόνια και ο αδελφός του είχε βρει τραγικό θάνατο, όταν τον καταπλάκωσε τρακτερ… Επίσης μέσα από το σημερινό τραγικό γεγονός έρχονται στην επιφάνεια και τα προβλήματα, κυρίως συντήρησης  που αντιμετωπίζει το γήπεδο Παπαδατών.

«Ένας άνθρωπος χάθηκε άδικα!!!! Η πόρτα αυτή θα μπορούσε να πέσει πάνω σε κάποιο παιδί….είναι τραγικό να χάνεται ένας άνθρωπος για μια συντήρηση ελάχιστου κόστους!!!! Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Δημήτρη Σκαρμούτσου!!!» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παπαδατών.

Πηγή: agriniosite