Θρήνος στην κηδεία του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Κούτρα


13-01-2018 12:13

Επιφανή στελέχη από το χώρο της πολιτικής και της κεντροαριστεράς, αυτοδιοικητικοί, συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν. το πρωί του Σαββάτου. στον Ιερό Ναό Ανάστασης του Λαζάρου στο νέο κοιμητήριο της Λάρισας, για να πουν το τελευταίο “αντίο” στον Κώστα Κούτρα, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη.

Μεταξύ των παρευρισκομένων, η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου, ο υπεύθυνος Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Λυμπερόπουλος ως εκπρόσωπος της κ. Φώφης Γενημματά, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστας Μπαργιώτας, ο πρώην βουλευτής Βασίλης Έξαρχος, οι δήμαρχοι Καρδίτσας και Τεμπών Φώτης Αλεξάκος και Κώστας Κολλάτος αντίστοιχα, οι αντιδήμαρχοι Λάρισας Γιώργος Σούλτης, Παναγιώτης Νταής και Δημήτρης Δεληγιάννης, ο πρώην δήμαρχος Κιλελέρ κ. Ρίζος Κομήτσας, ο πρώην βουλευτής Γιώργος Αδαμόπουλος, ο γραμματέας της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ κ. Βαγγέλης Γιαννούλας, η πρώην γραμματέας της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Άννα Σαρμαντά, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ευαγγελία Λιακούλη, πρώην βουλευτής Τρικάλων Σούλα Μερεντίτη, ο πρώην γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης Αττικής Ηλίας Λιακόπουλος κ.α.

Επικήδειους εκφώνησαν ο γραμματέας της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Γιαννούλας, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ευαγγελία Λιακούλη, ο προϊστάμενος του Γενικού Χημείου του Κράτους Μιχάλης Μπακαγιάννης και ο πρώην δήμαρχος Κιλελέρ και Νίκαιας, Ρίζος Κομήτσας.

Ο πρώην γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Άννα και τις δύο κόρες τους Μαρία και Γεωργία.

Ο εκλιπών διετέλεσε γραμματέας της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2003 – 2005, ενώ είχε ασχοληθεί και με τα αυτοδιοικητικά διατελώντας δημοτικός σύμβουλος Νίκαιας και νομαρχιακός σύμβουλος Λάρισας.

Πηγή: Onlarissa