Τα ασφαλιστικά μέτρα του Άκη στο Mega!


12-01-2018 8:22

Στα δικαστήρια «ακονίζει τα μαχαίρια του» ο σεφ Άκης Πετρετζίκης, ,ο οποίος κατέφυγε στη λύση των ασφαλιστικών μέτρων

προκειμένου να «μπλοκάρει» την προβολή της εκπομπής «Καν” το όπως ο Ακης», που μεταδίδεται σε επανάληψη από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, «κόβοντας» νούμερα από την εκπομπή του στον Σκάι!

Ο γνωστός σεφ, που έχει διακόψει τη συνεργασία του από το 2015, κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η οποία συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο, ζητώντας από το δικαστήριο να βάλει τέλος στην προβολή της επίμαχης εκπομπής.

«Ο Ακης έχει τώρα άλλη εκπομπή σε άλλο κανάλι και το τηλεοπτικό κοινό μπερδεύεται, δεν ξέρει ποια είναι η τωρινή και ποια η παλιότερη, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την τηλεθέαση» κατέθεσε στο δικαστήριο sous chefτου παρουσιαστή, Γιάννης Μπουρόδήμος.

Οπως εξήγησε ο μάρτυρας, που εργάζεται χρόνια στο πλευρό του Ακη, οι δύο εκπομπές προβάλλονται παράλληλα, με αποτέλεσμα πολλοί τηλεθεατές να σχηματίζουν την άποψη ότι «ο Ακης είναι στο Mega».

«Ο Ακης είχε κάνει συμβόλαιο με την Τηλέτυπος, αρχικά ως φυσικό πρόσωπο και μετά μέσω της εταιρίας του. Για τη συγκεκριμένη εκπομπή έπαιρνε 5.000 ευρώ και, εκτός από παρουσιαστής, είχε όλη την ευθύνη, από τις συνταγές μέχρι τους καλεσμένους που εμφανίζονταν ως guest Οι συνταγές ετοιμάζονταν μήνες πριν, από τον ίδιο τον Ακη» εξήγησε ο βοηθός του γνωστού σεφ.

Η Τηλέτυπος δεν εκπροσωπήθηκε στο δικα¬στήριο και η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί το προσεχές διάστημα.

Τα ασφαλιστικά μέτρα του Άκη στο Mega!

Τα ασφαλιστικά μέτρα του Άκη στο Mega!

Τα ασφαλιστικά μέτρα του Άκη στο Mega!

Πηγή: www.gossip-tv.gr