"Ευλογημένα λόγια" χαρακτηρίζει ο Μπερλουσκόνι τις δηλώσεις της Κατρίν Ντενέβ για την σεξουαλική παρενόχληση


11-01-2018 21:46

Με… μεγάλη χαρά υποδέχτηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τις δηλώσεις της Κατρίν Ντενέβ, η οποία υπερασπίστηκε τους άνδρες που κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση, στον απόηχο του σκανδάλου του κινηματογραφικού παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινστιν.

«Η Κατρίν Ντενέβ μιλάει ευλογημένα» τόνισε ο 81χρονος Μπερλουσκόνι, ο οποίος παραιτήθηκε το 2011, εν μέσω των αποκαλύψεων για τα πάρτι «Μπούνγκα-Μπούνγκα» με νεαρές γυναίκες και όντας υπό έρευνα για τις ερωτικές επαφές του με μια ανήλικη ιερόδουλη.

«Είναι φυσικό να χαίρονται οι γυναίκες όταν ένας άνδρας προσπαθεί να τις σαγηνεύσει. Εγώ δεν έχω μεγάλη εμπειρία με κάτι τέτοιο, επειδή ανέκαθεν οι γυναίκες ήταν εκείνες που προσπαθούσαν να με σαγηνεύσουν» είπε, σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

Γυναίκες καταγγέλλουν την… εκστρατεία κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης

Η Ντενέβ και άλλες 99 Γαλλίδες κατήγγειλαν την Τρίτη την πρόσφατη διεθνή εκστρατεία κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης υποστηρίζοντας ότι ισοδυναμεί με «πουριτανισμό» και πυροδοτείται από «το μίσος για τους άνδρες».

Αφότου ξέσπασε το σκάνδαλο του Γουάινστιν, χιλιάδες γυναίκες μοιράστηκαν στα social media τις δικές τους ιστορίες, την παρενόχληση ή τις επιθέσεις που βίωσαν.

Ο Μπερλουσκόνι είναι ο επικεφαλής του συντηρητικού κόμματος Φόρτσα Ιτάλια αλλά ο ίδιος προσωπικά δεν μπορεί να αναλάβει πολιτική θέση επειδή το 2013 είχε καταδικαστεί για μια υπόθεση φοροδιαφυγής.

Το 2014 απαλλάχθηκε, σε άλλη δίκη που αφορούσε τον δεσμό του με την ανήλικη Καρίμα Ελ Μαρούγκ –γνωστότερη ως Ρούμπι η Καρδιοκλέφτρα– καθώς ο δικαστής δέχτηκε ότι δεν ήταν δυνατόν να αποδειχθεί ότι γνώριζε την ηλικία της. Σήμερα όμως έχει παραπεμφθεί και πάλι, αυτή τη φορά με την κατηγορία της δωροδοκίας μαρτύρων στη δίκη αυτή.

Πηγή: www.newsit.gr