Ηλεία: 9 μήνες μετά βρήκαν τους κλέφτες του ΑΤΜ


11-01-2018 15:07

Απέδωσε καρπούς η έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, οι οποίοι κατάφεραν τελικά να ταυτοποιήσουν όλα τα στοιχεία και να εξιχνιάσουν την κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από ΑΤΜ στο Κάστρο Ηλείας.

Πρόκειται για την περίπτωση της κλοπής χρηματικού ποσού ύψους 42.000 ευρώ από το ATM της τράπεζας , στο Κάστρο Κυλλήνης και όπως προκύπτει δράστες ήταν ένας 34χρονος Έλληνας και ένας 42χρονος Αλβανός. Σε βάρος και των δύο σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κλοπή και έχει ήδη υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Η κλοπή είχε γίνει τα ξημερώματα στις 6 Απριλίου 2017. Οι δύο δράστες μαζί με ακόμη τρεις συνεργούς τους, μπήκαν στο πρώην κοινοτικό  κατάστημα Κάστρου του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, όπου χρησιμοποιώντας  διάφορα εργαλεία και συσκευή οξυγονοκόλλησης, παραβίασαν την πόρτα του ΑΤΜ και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 42.000 ευρώ!

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν κάθε στοιχείο που είχαν στην διάθεσή τους και χρησιμοποίησαν κάθε δυνατή πηγή, για να μπορέσουν να φτάσουν στην λύση της υπόθεσης και η επιμονή τους έφερε αποτελέσματα. Κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των δύο δραστών, του 34χρονου και του 42χρονου συνεργού του και πλέον η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Να σημειωθεί ότι ο 34χρονος Έλληνας είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Ναυπλίου για παρόμοια αδικήματα. Την προανάκριση στην υπόθεση και τις έρευνες κάνουν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας.

Πηγή: PatrisNews