Αλεξανδρούπολη: "Με βίαζαν διαδοχικά όλο το βράδυ" – Σοκάρει η ανήλικη – Οι πρώτες προσαγωγές.


11-01-2018 12:25

Συνταράσσουν οι άγνωστες πτυχές της υπόθεσης. Η ανήλικη κοπέλα είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. Ανάμεσα σε εκείνους που έχουν προσαχθεί για τον βιασμό και ένας συγγενής της…

H ανατριχιαστική καταγγελία για βιασμό ανάπηρης κοπέλας σοκάρει την Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η καταγγελία έγινε παραμονή Πρωτοχρονιάς στην περιοχή Άβαντος.

Τρία άτομα φέρονται να παρέσυραν κοπέλα με ειδκές ανάγκες και να τη βίασαν διαδοχικά.

Λόγω της παρέλευσης του χρονικού περιθωρίου για για αυτόφωρο, δεν έχουν γίνει συλλήψεις, έχουν γίνει όμως προσαγωγές και σχηματίζεται δικογραφία για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ένας εκ των τριών φερόμενων δραστών ήταν και συγγενής της κοπέλας. Οι φερόμενοι ως δράστες είναι νεαρής ηλικίας 18 έως 25 ετών αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες ενώ η κοπέλα είναι κάτω των 18 και έχει νοητική στέρηση.

Δίκη για ασέλγεια στην Καλαμάτα

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Καλαμάτας αναμένεται να καθίσει σήμερα ο 55χρονος δημόσιος υπάλληλος που ασελγούσε στη 13χρονη κόρη φίλων του, από το καλοκαίρι του 2014 μέχρι και το Μάρτιο του 2015. Η δίκη ήταν να γίνει πέρυσι τον Ιούλιο μετά από διακοπή, αλλά αναβλήθηκε εξαιτίας ενός διαδικαστικού κωλύματος που αφορούσε στη σύνθεση του δικαστηρίου.

Πρωτόδικα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γυθείου είχε καταδικάσει τον κατηγορούμενο σε κάθειρξη 19 χρόνων και έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του, με τους όρους της καταβολής εγγύησης 5.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα, καθώς και της απαγόρευσης να πηγαίνει στο χωριό της μικρής.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος τον Ιούλιο εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από τη συνήγορό του, ασελγούσε στο γνωστό του κορίτσι και το παρενοχλούσε σεξουαλικά, ενώ ήταν μακρινός συγγενής της μητέρας και οι γονείς τού εμπιστεύονταν συχνά τη μοναχοκόρη τους.

Είχε συλληφθεί τη στιγμή που ικανοποιούσε τις άρρωστες φαντασιώσεις του, έχοντας μπροστά του γυμνό το 13χρονο κορίτσι, στις 17 Μαρτίου του 2015, σε χωριό του Δήμου Οιχαλίας.

Πηγή: alexpoli.gr