Ηράκλειο: Κατέβηκε να πετάξει τα σκουπίδια και κατέληξε σε νοσοκομείο – Οι στιγμές πανικού.

49264.jpg

09-01-2018 12:30

Η άτυχη γυναίκα βγήκε από το σπίτι και άρχισε να περπατάει. Ξαφνικά η κόρη της, την άκουσε να ουρλιάζει…

Επίθεση από τρία αδέσποτα σκυλιά δέχθηκε χθες το μεσημέρι (08-01-2018) στην περιοχή Αγίου Νεκταρίου, στην Αλικαρνασσό μια 72χρονη γυναίκα στην προσπάθεια της να πετάξει τα σκουπίδια του σπιτιού της, στους κάδους απορριμάτων.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κόρης της, η ηλικιωμένη χθες το μεσημέρι κατά τις 12.30 πήγε να πετάξει τα σκουπίδια του σπιτιού στους κάδους της γειτονιάς. Μια καθημερινή συνήθεια. Εκεί όμως τρία σκυλιά της επιτέθηκαν, την έριξαν κάτω και ένα από αυτά της δάγκωσε τα πόδια και της προσκάλεσε επιπλέον εκδορές και μώλωπες.

Η ηλικιωμένη για να σωθεί άρχισε να φωνάζει και γείτονες μαζί με την κόρη της πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια, όπου διαπίστωσαν την επίθεση και την ηλικιωμένη να είναι πεσμένη στο οδόστρωμα σε κατάσταση σοκ.

Αμέσως την  μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο για να περιποιηθούν τα τραύματα της  και να ελέγξουν για τυχόν άλλα. Η 72χρονη σήμερα ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και βρίσκεται για αποκατάσταση στο σπίτι της κόρη της. Ωστόσο η απορία και η ερώτηση όλων είναι τι θα γίνει με τα αδέσποτα σκυλιά που επιτέθηκαν χθες στην ανυποψίαστη ηλικιωμένη. Όλοι φοβούνται για νέα επίθεση…

Πηγή: ekriti.gr