Μιραλάς επίσημα στον Ολυμπιακό: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον Μοδεστό.»


08-01-2018 13:47

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς και αυτός φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, που φόρεσε και πάλι.

Ευχαρίστησε και πάλι τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ξεχωριστά τον Φρανσουά Μοδέστο που δούλεψε προσωπικά για την επιστροφή του.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Βέλγου επιθετικού, Κέβιν Μιραλάς.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Θρύλου, ο 30χρονος φορ δήλωσε τη μεγάλη επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Κέβιν καλώς ήρθες! Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που σε έχουμε κοντά μας. Μπορούμε να πούμε… ότι γυρίζεις στο σπίτι σου;

«Ναι γυρίζω στο σπίτι μου. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος. Είναι μία καταπληκτική στιγμή για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, για τη βοήθειά τους να επιστρέψω. Τον Πρόεδρο, τον ατζέντη μου, τον Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος δούλεψε πολύ για να γυρίσω. Περιμένω, τώρα, να συνεχίσουμε με νίκες και να κατακτήσουμε τρόπαια!»

Έχεις στο μυαλό σου τη στιγμή που θα επιστρέψεις να αγωνιστείς στο Καραϊσκάκη;

«Ναι πράγματι, θα είναι ακόμη μία ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Ήρθα ξανά στο παρελθόν και ήταν κάτι ξεχωριστό για εμένα, όμως τώρα πραγματικά περιμένω τη στιγμή που θ’ αγωνιστώ στο Καραϊσκάκη. Μπροστά σε όλους τους φιλάθλους μας. Είναι κάτι το οποίο σκέφτομαι με θέρμη!»

Πηγή: www.newsit.gr