Τρίκαλα: Τρόμος για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο – Οδηγούσε σε αυτό το σημείο όταν ξεκίνησαν όλα


08-01-2018 11:00

Πρωταγωνιστής ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος που περιέγραψε τα όσα έζησε. Έκανε έναν μικρό ελιγμό…

Οδυνηρή εμπειρία είχε ο πρόεδρος της Κοινότητας Πολυνερίου Τρικάλων, ενώ κατευθυνόταν στο χωριό του. Συγκεκριμένα ενώ βρισκόταν στη θέση «Σκάλες» ένας τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε από τον γκρεμό και έπεφτε με δύναμη προς το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Βλαχοδήμου. Έκανε έναν μικρό ελιγμό, όσο ήταν δυνατόν καθώς το σημείο όπως μαρτυρά και η φωτoγραφία είναι ιδιαίτερα στενό και ο βράχος δεν καρφώθηκε πάνω του, προκάλεσε ωστόσο σοβαρές ζημιές στο αυτοκίνητό του.

Στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει έργα αντιστήριξης από κάτω από το δρόμο, ωστόσο είναι απαραίτητο να ληφθεί μέριμνα για την προστασία των διερχόμενων οδηγών από τα βράχια που πέφτουν πολύ συχνά από τον γκρεμό από πάνω. «Αγωνιούμε» λέει ο ίδιος στο trikalavoice.gr «κάνουμε το Σταυρό μας κάθε φορά που περνάμε από το σημείο. Τρέμουμε μη θρηνήσουμε θύματα. Πρέπει άμεσα να δοθεί λύση».

Τον παρέσυρε το αυτοκίνητό του

Σε άλλο τροχαίο, κάτοικος της περιοχής φέρεται να έβγαλε τον σκύλο του βόλτα. Κατεβαίνοντας ωστόσο από το αυτοκίνητό του το είδε να φεύγει μόνο του στην κατηφόρα.

Ο άτυχος άντρας προσπάθησε να το σταματήσει μπαίνοντας μπροστά του, δίχως προφανώς να τα καταφέρει Μάλιστα ο άνδρας παρασύρθηκε και βρέθηκε κάτω από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά…

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων με πολλαπλά κατάγματα και η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη.

Πηγή: trikalavoice.gr