Ντάνιελ Μπατίστα: Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του


06-01-2018 0:43

Ο Ντανιέλ Μπατίστα, από τότε που κρέµασε τα παπούτσια του, αφήνοντας παρακαταθήκη στους ποδοσφαιρόφιλους πολύ συγκινητικές στιγµές και µεγάλες επιτυχίες, επέλεξε να αποφεύγει τα φώτα της δηµοσιότητας. 

Γι’ αυτό και πτυχές από την προσωπική ζωή του παλαίµαχου ποδοσφαιριστή µε καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι παρέµειναν άγνωστες.

Μπορεί να γνωρίζαµε την πανέµορφη κόρη του, την 30χρονη σήµερα Ελεάννα Μπατίστα, που έλκει τα βλέµµατα λόγω των τέλειων αναλογιών της, αλλά και επειδή ακολουθεί τα βήµατα του πατέρα της σε ό,τι αφορά τον αθλητισµό και την εκγύµναση γενικότερα, όµως παρέµενε άγνωστο µέχρι πρότινος ποια είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Ντανιέλ. Πρόκειται για την Τζίνα Τσάτουµα, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, η οποία ανήκει στο προπονητικό δυναµικό της Πρότυπης Ακαδηµίας Ποδοσφαίρου «Ντανιέλ Μπατίστα», που βρίσκεται στη Φιλαδέλφεια.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευµένοι και παρά το γεγονός ότι δεν έχουν παντρευτεί, έχουν φέρει στον κόσµο τον καρπό του έρωτά τους, τον µόλις 4,5 ετών Αλέξανδρο, που είναι και η µεγάλη τους αδυναµία. Οχι βέβαια πως ο Ντανιέλ Μπατίστα ξεχωρίζει τα παιδιά του. Εχει συνολικά τέσσερα, καθώς µετά την Ελεάννα απέκτησε την 26χρονη σήµερα Νταµίσα και την 23χρονη Γιάρα. Ως βενιαµίν, όπως είναι φυσικό, ο Αλέξανδρος χαίρει της προσοχής όλων και φυσικά δεν του χαλάει κανείς χατίρι.

Αλλωστε, ως γιος είναι ο… επικρατέστερος για να κάνει την ίδια λαµπρή καριέρα µε τον πατέρα του, ο οποίος µεσουράνησε στα τέλη του ’80 και τις αρχές του ’90 στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. 

Θερµός υποστηρικτής

Ο Ντανιέλ και η Τζίνα είναι πολύ δεµένο ζευγάρι και στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε τους επιλογή. Η Τζίνα ήταν ο πιο θερµός υποστηρικτής του όσο καιρό εκείνος συµµετείχε στο «survival secret» από το οποίο αποχώρησε οικειοθελώς, µόλις πριν από λίγες ηµέρες και µία ανάσα από τον µεγάλο τελικό για τον οποίο ήταν φαβορί.

Ολα αυτά, βέβαια, αποτελούν παρελθόν, καθώς το ζευγάρι ξανάσµιξε και δείχνει πραγµατικά ευτυχισµένο. Μάλιστα, πριν από µερικά βράδια τούς απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός της Real στο µπαρ-ρεστοράν «Mayor» να απολαµβάνουν το ποτό τους, σε ιδιαίτερα τρυφερά ενσταντανέ καθώς όσο καιρό ζούσαν µακριά, ένιωθαν έντονα την επιθυµία να βρεθούν και να επιστρέψουν στην καθηµερινότητά τους.

Ντάνιελ Μπατίστα: Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του

Ντάνιελ Μπατίστα: Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του

Πηγή: www.gossip-tv.gr