Ολυμπιακός – Πάρντο: "Δεν μας αγγίζει η αλλαγή προπονητή"


05-01-2018 19:27

Ο Τάκης Λεμονής αποχώρησε από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Όσκαρ Γκαρσία αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας, ωστόσο αυτή η αλλαγή δεν πρόκειται να επηρεάσει τους Πειραιώτες, σύμφωνα με τον Φελίπε Πάρντο.

Ο Πάρντο μίλησε στην κάμερα της Nova, εκφράζοντας την άποψη ότι η νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία δεν θα αποσπάσει την προσοχή του Ολυμπιακού από τον στόχο του, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου.

Όσα είπε ο Πάρντο

Για την περίοδο των διακοπών: «Οι μέρες των διακοπών ήταν οικογενειακές. Πήγαμε στη Ρώμη και στο Βατικανό και βρεθήκαμε στην λειτουργία το πρωί στις 24 Δεκεμβρίου. Ζήτησα από τον Θεό υγεία για την οικογένειά μου και για εμένα».

Για το πόσο εύκολο είναι να κρατήσει ένας ποδοσφαιριστής το πρόγραμμα της ομάδας στις γιορτές: «Αυτό είναι θέμα διαχείρισης του χρόνου και το πότε πρέπει να κάνεις τι. Ήταν σημαντικές οι διακοπές αυτές για τους παίκτες, διότι είχαν την ευκαιρία να πάρουν χρόνο με την οικογένειά τους και να ξεκουραστούν. Αυτή τη φορά οι διακοπές ήταν αφιερωμένες στην οικογένεια».

Για παιχνίδι που έρχεται με την ΑΕΛ και την αλλαγή προπονητή: «Ο σύλλογος βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο με τις αλλαγές που έχουν γίνει. Όμως αυτό δεν αγγίζει τους παίκτες διότι ξέρουμε τον στόχο μας, που είναι να μείνει η ομάδα στην κορυφή. Γι’ αυτό θα πάμε εκεί να κερδίσουμε και να μείνουμε πρώτοι.

Έχω δει πολλά παιχνίδια της ΑΕΛ και το τελευταίο με την Ξάνθη. Κέρδισε εύκολα με καλή επιθετική λειτουργία, όμως εμείς ξέρουμε τι θέλουμε και τι να κάνουμε: Να παίξουμε το παιχνίδι μας, ποδόσφαιρο κυριαρχίας, ώστε να συνεχίσουμε να βλέπουμε τους άλλους από την πρώτη θέση».

Για το σημαίνει ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα: «Σημαίνει ότι δηλώσαμε αυτό που θέλαμε ακόμα και όταν ήμασταν 5 βαθμούς πίσω. Στείλαμε το μήνυμα σε όλους, ότι θέλαμε να επιστρέψομε στην κορυφή και τώρα να μείνουμε εκεί. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό με την απόσταση μεταξύ των ομάδων να είναι μικρή. Όμως ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι μπορεί και θέλει να είναι πρώτος και αυτό θα κάνουμε δίνοντας το 100% ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για το τι εύχεται για το 2018: «Στους φιλάθλους της ομάδας μας εύχομαι υγεία, ευτυχία και ευημερία. Για εμένα εύχομαι επιτυχίες, γκολ, ποιότητα και να πάω στο Μουντιάλ. Το θέλω πολύ και πρέπει να παλέψω για να το πετύχω».

Πηγή: www.newsit.gr