Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του


05-01-2018 18:06

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που είχε την παραμονή των Χριστουγέννων.

Έπειτα από 12 ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Ασκληπιείο της Βούλας, οι γιατροί κατάφεραν να βγάλουν από την καταστολή τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη.

Ο γνωστός παρουσιαστής νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου της Βούλας.

Το τροχαίο

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης στις 6.30 το πρωί της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου 2017 κατέβαινε τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με τη μηχανή του, όταν είδε μπροστά του ένα υπηρεσιακό λεωφορείο, το οποίο κινήθηκε στα δεξιά για να μπει στον παράδρομο. Υπήρξε μια προσπάθεια από τον παρουσιαστή να προσπεράσει το λεωφορείο, χωρίς οι αξιωματικοί της τροχαία να μπορούν ακόμη να πουν με σιγουριά πως προσπάθησε να περάσει το λεωφορείο από τα αριστερά ή ήρθε σε επαφή για να αποφύγει την κίνηση του λεωφορείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου: “Υπήρξε επαφή με το λεωφορείο και εκσφενδονίστηκε από τη μοτοσυκλέτα -βρέθηκε 1,5 με 2 μέτρα μακριά από το όχημα του- και υπέστη το κρανιο – εγκεφαλικό κάταγμα. Το πλέον πιθανό είναι ότι δεν φορούσε κράνος, εξ’ ου και το κάταγμα στο κεφάλι που φέρει και είναι το πλέον επικίνδυνο”.

Μετά το σοβαρό τροχαίο, ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο της Βούλας, υπεβλήθη σε 8ωρο χειρουργείο στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Πηγή: www.newsit.gr