Σύσκεψη κορυφής στο Μαξίμου με Καμμένο για Σκοπιανό


04-01-2018 12:09

Σε εξέλιξη είναι στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη για το Σκοπιανό. Η σύσκεψη υπο τον πρωθυπουργό γίνεται προκειμένου να ενημερωθούν από τον υπουργός Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

Παρόντες είναι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος οι υπουργοί Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Αλέκος Φλαμπουράρης και Χριστόφορος Βερναρδάκης και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.

Σχετικά με το όνομα της ΠΓΔΜ, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ Νίκος Παππάς ανέφερε ότι όσο περνούν οι μέρες πολλές πολιτικές προσωπικότητες του προοδευτικού χώρου τοποθετούνται θετικά στο θέμα. Δεν προεξόφλησε ότι το ζήτημα μπαίνει στην τελική ευθεία, ωστόσο τόνισε ότι σε αυτή τη φάση το κλίμα είναι πολύ καλό. Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ είπε ότι δεν θα υπάρξει ζήτημα δεδηλωμένης, καθώς υπάρχει η πλειοψηφία για την επίλυση των προβλημάτων με τη γείτονα χώρα και τον ρόλο που καλείται να παίξει η Ελλάδα στην ευρύτερη περιοχή, βγαίνοντας από την κρίση. Η χώρα μπορεί να διατελέσει κεντρικό «παίκτη» στα Βαλκάνια και αυτός είναι ένας ρόλος που κακώς τον είχαμε απαρνηθεί, τόνισε ο Ν. Παππάς.

Πηγή: www.newsit.gr