Η φωτογραφία με μώλωπες και η αποκάλυψη: «Πήγε να με στραγγαλίσει»


03-01-2018 18:49

Σοκάρει η εικόνα της Πολύνας Γκιωνάκη για τις ανάγκες της νέας παράστασης της με τον τίτλο «Κόκκινη μνήμη», η οποία θα ανέβει στις 19 Ιανουαρίου στο θέατρο «Αλκμήνη».

Πρόκειται για ένα αυτοβιογραφικό έργο, το οποίο αναφέρεται σε μια άγρια περίοδο της ζωής της, κατά τη διάρκεια της οποίας υπέστη βάναυση σωματική κακοποίηση από πρώην σύντροφο της.

«Πήγε να με στραγγαλίσει, με χτύπησε πολύ άσχημα στο κεφάλι και τρεις μέρες βρισκόμουν στα νοσοκομεία. Εχω χαρτιά από τον Ερυθρό Σταυρό και από το Ιπποκράτειο, όπου νοσηλεύτηκα» είχε εξομολογηθεί η Πολύνα σε συνέντευξη της στην espresso τον περασμένο Απρίλιο.

«Ξέρει αυτός ποιος είναι. Προτίμησα ό,τι έζησα να το κάνω θεατρικό έργο, που ήταν μια ψυχοθεραπεία για εμένα και όχι μόνο. Το έκανα έργο και μιλάω άλλες γυναίκες που βρίσκονται στη θέση μου να μην κάνουν τα λάθη που έκανα εγώ» είχε εξηγήσει στη συνέντευξη της.

Πλέον η Πολύνα Γκιωνάκη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική ζωή της. Μάλιστα, τη σκηνοθεσία και τη μουσική επιμέλεια αυτής της πολύ ιδιαίτερης θεατρικής δουλειάς έχει αναλάβει -σύμφωνα με πληροφορίες της espresso- ο νυν σύντροφος της Γιάννης Βάμβακας. Σκοπός της ηθοποιού είναι μέσα από την παράσταση που εμπνεύστηκε από το προσωπικό δράμα της να στείλει ένα μήνυμα σε όλες τις κακοποιημένες γυναίκες προκειμένου να σπάσουν τη σιωπή τους, γιατί η βία είναι έγκλημα.

Η φωτογραφία με μώλωπες και η αποκάλυψη: «Πήγε να με στραγγαλίσει»

Η φωτογραφία με μώλωπες και η αποκάλυψη: «Πήγε να με στραγγαλίσει»

Πηγή: www.gossip-tv.gr